in

“Kiltablet Fanzin” İkinci Sayısıyla Raflarda

Edebiyat dünyasının yeni fanzini Kiltablet’in 2. sayısı öykü severlerle buluştu.

kiltablet fanzin 2 ust
- Reklam -
- Reklam -

2016’nın Kasım’ında ilk sayısıyla edebiyat dünyasına merhaba diyen öykü kültürü fanzini 2. sayısında hayallere yer  veriyor. Her ay tematik bir sayıyla çıkacak olan fanzin, “Hayallerim ve ben” alt başlığıyla raflara konuk oluyor.

kiltablet fanzin 2Her sayısında farklı bir editörün hazırladığı fanzinin bu sayısında ise Yurdagül Şahin editörlük koltuğunda oturuyor.

Bu sayının söyleşi kısmına ise Türk Edebiyatı’nın önde gelen öykücülerinden Cemil Kavukçu konuk oluyor. “Edebiyatın bir terazisi vardır” başlıklı söyleşiye Nurdan Atay ve Yurdagül Şahin imza atıyor. Fanzinde ayrıca öyküler ve kitap tanıtımları da yer alıyor.

- Reklam -

Kiltablet’in ikinci sayısında Zeki Paralı, Krikor Zohrab’ın Öyküler kitabını “Hayallerine sığmayabilir insan” başlıklı yazısıyla tanıtıyor.

- Reklam -

Kiltablet öykülerini ve yazılarını kiltabletoyku.blogspot.com adresinden okuyabilir, twitter.com/kiltabletoyku hesabından duyurularını ve mesajlarını takip edebilirsiniz.

Hayalleriyle yaşar insan!” diyen Kiltablet Fanzin’le iletişim kurmak için [email protected] adresini kullanabilirsiniz.

Bahri Doğukan Şahin

1995, Erzurum. Küçük yaşlarımdan itibaren fantastik şeylere merakım vardı. Bunun önünü açan ve bugünkü ben olmamı sağlayan Pokemon, Digimon, Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi gibi serilere minnettarım. Zamanla bu ilgi bilimkurguya kaydı. Sinemaya ve sürpriz yumurtalara olan ilgim de azımsanmayacak boyutta. Şu sıralar amatör haberci ruhumu profesyonel boyuta taşımak uğruna çabalıyor, Kayıp Rıhtım ve Bilimkurgu Kulübü gibi platformlarda yazmaya devam ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

yuksek doz gelecek banner

“Yüksek Doz Gelecek” Çok Yakında Raflarda

altkitap2017

altKitap 2017 Öykü Ödülü Başlıyor!