in

Kiltablet Fanzin’in Yemek Masası Temalı Yeni Sayısı Raflarda

Öykü kültürü fanzini Kiltablet’in üçüncü sayısı raflardaki yerini aldı! Bu yeni sayısında sayfalarını yemek masalarına açtı.

kiltablet yemek
- Reklam -
- Reklam -

Bu ay da güzel bir konuyla aramıza gelen Kiltablet, yemek meraklılarına güzel bir dosya sunuyor.

Kiltablet, Kamil Olgun’un “Yemek Masası” adını taşıyan yazısı “Çocukluğumuzda oturduğumuz sofralardan yetişkinliğimizde kurduğumuz sofralara kadar binbir anıyla yüklüyüz” cümlesiyle başlıyor. Adlarına göre alfabetik yer alan öykülerin yazarları ise Yurdagül Şahin (“Akşam Yemeği”), Elvan Arpacık (“Ayşegül Doğal Besleniyor”), Kamil Olgun (“Hem Anne Hem Baba”), Ali Tahir Atakan (“İyi Niyet”), Sevgi Işık (“Misafir”), Oya Çanga (“Hüthüt Kuşu”), Serap Kaşıkçı (“Sana Ad Bulamadım”), Nurhan Suerdem (“Yabancı”)…

Kiltablet’in söyleşi konuğu Dilek Emir. “İçimdekilerin çıkmasına engel olamadım” başlıklı söyleşiye Nurdan Atay ve Yurdagül Şahin imza atıyor.

- Reklam -

Kiltablet’in üçüncü sayısında Yasemin Pforr, Anya von Bremzen’in Sovyet Mutfak Sanatı  – Yemek ve Hasret Anıları, kitabını “Kişisel Olduğu Kadar Toplumsal da Kurduğumuz Sofralar” başlıklı yazısıyla tanıtıyor.

- Reklam -

Bir sonraki sayının teması ise  “öykünün satır arası” olmuş. Sizler de denemelerinizi [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

son nobet ust

Gece Nöbeti’nin Dördüncü Cildi Nihayet Bizlerle!

Cesurlara Davet İnceleme

Cesurlara Davet: Deneysel ve Edebi Bir Distopya