in

Larva Fanzin’in 9. Sayısı Çıktı

Larva Fanzin’in yeni sayısı, John Lennon temalı yeni kapağı ve Türkiye’de yayınlanmış ilk fanzinin yaratıcısı Esat Cavit Başak ile gerçekleştirilen özel röportajla okunmayı bekliyor.

larva fanzin 9 ust
- Reklam -
- Reklam -

Mayıs 2016’da ilk kez görücüye çıkan Larva Fanzin, 9. sayısıyla okurlarına ulaşmaya devam ediyor. Özgür düşünce ilkesini ve tarafsızlığı şiar edinen yayının her sayısında amatör yazarlar tarafından oluşturulmuş edebi içerik ve röportajlar yer alıyor.

Fanzinin yeni sayısında da zengin bir yazar-çizer ekibinin imzası var. Daha önce de Paolo Lombardi ve İvailo Tsvetkov gibi yabancı çizerlerle çalışarak okurlara daha geniş bir perspektif sunan derginin John Lennon temalı yeni kapağı, İranlı sanatçı Aref Niazi‘nin eseri. Paolo Lombardi de illüstrasyonlarıyla dergiye dönüş yaparken sayıya renk katan diğer çizerler arasında Serkan İleri ve Zeynep Kesler yer alıyor.

Bunun yanı sıra Alpcan Candan, Berkay Ammi, Ebru Bektaşoğlu, Ergin Avcı, Gökhan Toker, Kadir Kaplan, Selin Tektaş, Serap Fidancı, Tan Doğan, Uğur Hakan Hacıoğlu ve Yücel Belki’nin yazı, şiir ve denemeleri bulunmakta. Sayının kalbinde ise 1991 yılında Türkiye’de yayınlanmış ilk fanzin ilk olan Mondo Trasho‘nun yaratıcısı Esat Cavit Başak ile çok özel bir röportaj var.

- Reklam -

Tasarımı Yücel Belki tarafından yapılan fanzin Tekirdağ başta olmak üzere, İstanbul, İzmir, Edirne, Ankara ve Eskişehir’de raflarda yerini aldı. Yazılarınızın yayınlanmasını istiyorsanız [email protected] adresiyle iletişime geçebilirsiniz.

- Reklam -

larva fanzin 9

Elif Laçin Aytaç

98, İstanbul. Küçükken Harry Potter sayesinde fantastik edebiyata giriş yaptım ve daha sonra hayal gücü içerikli her şey hayatımın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Bunun yanısıra animasyonun her türlüsünü, özellikle bilgisayar animasyonunu çok seviyorum. İflah olmaz bir Disney ve Pixar hayranıyım. Boş vakitlerimde Fleet Foxes dinleyip hayal kuruyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gobeklitepe nin yas bulutlari ust

Kaan Demirdöven’den Yeni Kitap: Göbeklitepe’nin Yas Bulutları

dilek surubu ust

Michael Ende’nin “Dilek Şurubu” Yeniden Raflarda