in

Öykü Gazetesi’nin 9. Sayısı Yayınlandı!

Gerçeği yazmamakta son derece ısrarcı olan Öykü Gazetesi’nin Haziran 2017 tarihli 9. sayısı yayınlandı!

oyku gazetesi 9
- Reklam -
- Reklam -

“Oysa herkesin büyük şaşkınlığa uğradığı yer, herkesin öyküler anlattığı bir yerdir.”
– Susan Sontag

Alıntısıyla açılan Öykü Gazetesi‘nin 9. sayısında yine sayısız harika öykücü var.  İyi öyküyü ve sadece öyküyü okura alabildiğince yalın ve hızlı biçimde ulaştırma hevesiyle 2016 yılının ekim ayında yayımlanmaya başlayan gazete, Can Yayınları‘na geçtikten sonra hızına hız katarak yoluna devam etti. Her ay okurlarıyla buluşan ve yalnızca “öykü” yayınlayan bu şahane gazetenin yeni sayısında kimler varmış, gelin hep birlikte göz atalım:

Sibel K. Türker, Gülay Işık, Hüseyin Akyüz, Tanju Sarı, Caner Almaz, Ayça Erkol, Işıl Bayraktar, Serdar Ağbaba, Emine Bayındır, Emirhan Burak Aydın, Ece Örken, Can Ankay, Arzu Alkan Ateş, Oğuzhan Yeşiltuna, Umut Belek Erşen, Ahmet Kırkavak, Özer Özgün, Mesut Barış Övün, Alper Beşe, Kahraman Çayırlı, Aras Keser ve Emrah Şigan.

- Reklam -

Edebiyatımızda öykü üzerine böyle bir yayın yapılıyor olmasını keyifle takip ediyoruz. Nice sayılara Öykü Gazetesi!

- Reklam -

Onur Selamet

1993 İstanbul. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu. Çeşitli kısa ve orta metraj film projelerinde yer aldı. Öyküleri kimi dergi ve fanzinlerde yayımlandı. 2013'ten beri üç arkadaşıyla birlikte Marşandiz Fanzin'in makinistliğini yapmaya devam ediyor. İlk öykü kitabı "Ölü Dalgıcın Sonbaharı" ise Eylül 2018'de yayımlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

cowboy bebop live action

Cowboy Bebop Efsanesi Dizi Olarak Geri Dönüyor!

kaplan kaplan ust

Kaplan! Kaplan!: Yıkımdan Sonra İntikama Giden Adam