in

Post Öykü 5. Yılına Yeni Tasarımıyla “Merhaba” Dedi

Post Öykü dergisinin yeni sayısı yine dopdolu. Kasım-Aralık 2018 tarihli bu sayıda Kayıp Rıhtım okurlarının da ilgisini çekecek pek çok metin var.

post oyku 25
- Reklam -
- Reklam -

Post Öykü dergisi 5. yılına girdiği 25. sayısıyla yepyeni bir tasarım ve heyecanla karşımıza çıkıyor. Dergi her zaman olduğu gibi yine dopdolu!

Hem Hugo hem Nebula tarafından 2018’in en iyi öyküsü seçilen Rebecca Roanhorse’un Otantik Kızılderili Hayatına Hoş Geldiniz hikâyesi, derginin öne çıkanlarından. Ayrıca Ursula K. Le Guin’in “Öykü Okyanusunda Yolunu Bulmak I: ‘Nasıl Başarılı Olunur?’ başlıklı anlatısı da kesinlikle ilgiyi hak ediyor. Post Öykü’nün sorduğu: “Netflix’ten Sonra Öykü Yazılabilir mi?” sorusu ise hem çok yerinde hem de çok düşündürücü.

Derginin 25. sayısında, genel yayın yönetmenlerimizden Onur Selamet’in ilk kitabı Ölü Dalgıcın Sonbaharı üzerine bir inceleme ve yazarla keyifli bir söyleşi de var.

- Reklam -

Öyküler, söyleşiler, incelemeler ve soruşturmalarla Post Öykü, bir edebiyat dergisinden beklenen pek çok şeyi maharetle karşılıyor.

- Reklam -

Post Öykü 25

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Bir öykü dergisinden beklediğim şeylerden birisi de içinde farklı türde öykülerin yer alması. Bugüne kadar Post Öykü, Öykülem, Hece Öykü aldım ama beklediğimi bulamadım. Dergiler güzel, kaliteli ama nedense bana hep aynı şeyleri okuyormuşum hissi veriyorlar. Bir süre almamayı düşünüyorum.

    Bu arada yeni tasarım hoş olmuş. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Handmaids Tale Deniz Gamze Erguven

“The Handmaid’s Tale”in Üçüncü Sezonunda Deniz Gamze Ergüven Yönetmenlik Yapacak

novel gunleri

Fantastik Edebiyatta Yepyeni Bir Akım: “Novel Günleri”