in

Sıvadık Fanzin #15 Çıktı!

Sıvadık Fanzin’in 15. sayısı çıktı!

Sivadik Fanzin15 ust
- Reklam -
- Reklam -

Sıvadık Fanzin‘in yeni sayısı raflardaki yerini aldı. Serüvenine “kafaya göre yazılar” ile devam eden fanzinin yeni sayısı yine dopdolu!

Sivadik-Fanzin15-yan

Bu sayılarında Hakan Günday‘ı da konuk eden İzmir menşeili Sıvadık, deneysel metinlerin, şiirlerin ve öykülerin yer aldığı, değerli bir yayın.

- Reklam -

Yeni sayısına şu sıralar İzmir, İstanbul, Ankara, Eskişehir, Kocaeli, Adana, Tekirdağ, Yalova, Bursa, Sakarya ve Mersin‘den ulaşabileceğiniz fanzinin bu sayıki ekibi ise şöyle:

Karalayanlar: Efe Elmastaş, Muhammet Aldemir, Simge Ünvar, İkiye on kala, Taner Türker, Alişan Yılmaz, Belgin Karakuş, Onur Çapkın, Göktürk Yaşar, Aysu Uzer, Kardelen Güler, Elif Şeyda Doğan, Eren Burhan, Zapkinus, Emrah Ersan ve Hakan Günday.

- Reklam -

Çizenler: Erdem Yalçın, Zarema Elmastaş, Eren Burhan, Alper Pek ve Emrah Ersan.

Sıvadık Fanzin Twitter hesabından kendileri ile iletişime geçebilirsiniz!

Sivadik-Fanzin15

Onur Selamet

1993 İstanbul. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu. Çeşitli kısa ve orta metraj film projelerinde yer aldı. Öyküleri kimi dergi ve fanzinlerde yayımlandı. 2013'ten beri üç arkadaşıyla birlikte Marşandiz Fanzin'in makinistliğini yapmaya devam ediyor. İlk öykü kitabı "Ölü Dalgıcın Sonbaharı" ise Eylül 2018'de yayımlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

captain america

Sinemada Yeni Bir Kaptan Amerika Mı Göreceğiz?

gene wilder willy wonka

Gene Wilder Hayatını Kaybetti