in

Yabani Dergi Sekizinci Sayısıyla Raflarda

Bilimkurgu, fantastik, korku ve çizgi roman dergisi Yabani, yeni yıla yılbaşı esintileriyle dolu bir sayıyla başlıyor.

yabani 8 banner
- Reklam -
- Reklam -

Devrim Kunter öncülüğünde birçok yetenekli yazar ve çizeri bir araya getiren Yabani Dergi yeni yılda da evlerimizi şenlendirmeye devam edecek. Gelin bakalım önemli bir kısmı yeni yıl konulu olan Ocak 2017 sayısında bizleri bekleyen neler var.

Santanizm”, Kadir Özen’in yazdığı M. Arif Kaymak’ın çizdiği farklı bir Noel Baba hikâyesi.

Yılsonu Partisi” değişik bir yılbaşını işliyor. Funda Özlem Şeran’ın yazdığı, Sibel Bozkurt’un çizdiği çizgi romanın son sayfasındaki cümleler ise Giovanni Scognamillo’nun Dehşet Öyküleri kitabındaki Kardaki İzler hikâyesinden.

- Reklam -

Devrim Kunter’in yazdığı, Dinç Onur Aydın’ın çizdiği “Uçan Kale” 3. bölümüyle devam ediyor. Bu sefer hikâyeyi işgalci dünyalıların bakış açısından izliyoruz.

Damdaki KomançiBora Örçal’ın yazıp çizdiği, yine yılbaşı temalı bir çizgi roman.yabani 8 kapak

Noel Baba Öldürüldü”, Devrim Kunter’in yazıp Hüseyin Celal Koç’un çizdiği bir çizgi roman.

Devrim Kunter’in ilk sayıdan beri merakla okuduğumuz çizgi serisi “Kralına İsyan”, 8. bölümüyle devam ediyor. Ekibin kurtardığı Serbars hakkında yavaş yavaş bilgi almaya başlıyoruz.

Hikâyelerin hepsi yılbaşında geçiyor. “23:59:59Işın Beril Tetik’in yazdığı, A. Gökhan Gültekin’in illüstrasyonunu yaptığı, yılbaşına yaklaşırken bütün musibetlerin üzerine çullandığı Hızır’ın hikâyesi.

- Reklam -

Orkide Onsür’ün yazdığı, Elif Kut’un illüstrasyonuyla okuyacağınız “İntikam-ı Zevcân” bilimkurgu ve korkuyu harmanlayan bir öykü.

Gülbike Berkkam’ın yazdığı, Ares Badsector’un illüstrasyonunu yaptığı “Milenyum” ise yeni yıla girerken geçmişle yapılan hesaplaşmayı konu alıyor.

Bu sayının ön kapağı Aykut Aydoğdu’dan, iç kapak A. Gökhan Gültekin’den ve arka kapak ise Evren İnce’den gelmiş.

Ön okumasını buradan yapabileceğiniz Yabani Dergi’nin yeni sayısını size en yakın bayiden temin edebilirsiniz.

Keyifli okumalar!

Burak Mermer

1993’te Sivas'ta doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu, ODTÜ Bilim ve Teknoloji Politikası Çalışmaları'nda yüksek lisans öğrencisi. Edebiyatı, sinemayı ve bilgisayar oyunlarını çok sever. Hayatın anlamının Radiohead şarkılarında gizli olduğuna inanmakta, başka dünyalara duyduğu tutku sayesinde yaşamayı sürdürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

anadolu korku oykuleri ust

Anadolu Korku Öyküleri: Yerel Spekülatif Kurgunun En Güzel Örnekleri

ankara kitap fuarı 11

11. Ankara Kitap Fuarı Başladı!