in

Yabani’nin Yeni Sayısında Seyfettin Efendi Var!

Aylık çizgi roman, fantastik, bilimkurgu ve korku yayını Yabani Dergi’nin Şubat 2017 sayısı yine dopdolu.

yabani 09 ust
- Reklam -
- Reklam -

Devrim Kunter ve arkadaşlarının öncülüğünde aylık olarak çıkan ve her sayısıyla kalite baremini biraz daha arttıran Yabani Dergi’nin dokuzuncu sayısı yine birbirinden heyecan verici çizgi roman ve öykülerle dolu.

yabani 09Kunter’in en çok bilinen kahramanı Seyfettin Efendi uzun bir aradan sonra yepyeni bir macerayla bu sayıda aramıza dönüyor: “Kara Dul.” Bu serüven sayesinde hem kahramanımızın geçmişinden bir kesit görüyor hem de malum düşmanıyla ilk karşılaşmasına şahit oluyoruz.

Şehzade Yangını serisiyle tanıyıp sevdiğimiz ve beğeniyle takip ettiğimiz Selçuk Ören, kendisinin yazıp çizdiği “Kılıç Dağı” adlı bir hikâyeyle derginin sayfalarına konuk oluyor.

- Reklam -

Göktuğ Canbaba ve Funda Özlem Şeran gibi tanıdık yazarların hikâyelerinin yanı sıra Uçan Kale, Kralına İsyan gibi çizgi serilerin devamı da yer alıyor dergide.

Bir de güzel haberimiz var: Derginin sayfa sayısı artıyor! Çıktığı günden beri Yabani’de kalem oynatan yazar ve çizerler oldukça güzel işlere imza atsalar da “sayfa sınırı kısıtlamasına takılmışlık” hissi bir türlü peşimizi bırakmıyordu. Önümüzdeki aydan itibaren yürürlüğe girecek cesurca hamle sayesinde “Azıcık daha uzun olsa süper olacakmış,” deme devri sona eriyor olabilir!

- Reklam -

Ayrıca Mart 2017 dergisi şimdiden “Klasikler Özel Sayısı” olarak belirlenmiş. Bu sayede önümüzdeki ay Yabani ekibine ilham veren yazarların hikâyelerinin çizgi romanlarını okuyabileceğiz.

Yabani Dergi’nin Şubat 2017 sayısı şu anda tüm bayilere dağıtılmış durumda. Ön okuması ise burada. Keyifli okumalar dileriz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

doctor who capaldi

Peter Capaldi, Doctor Who’yu Bırakıyor

madde 22 ust

Madde 22, Özel Baskısıyla Yeniden Raflarda