in ,

Dark Yapımcılarının Yeni Korku Dizisi 1899’dan Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Dark yapımcıları 1899 dizisi ile izleyiciyi korkunun soğuk sularına davet ediyor. Yapımdan ilk fragman ve tanıtım görseli yayınlandı.

1899 fragmanı netflix dizi dark korku
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in popüler yapımlarından Alman yapımı Dark dizisi ile tanıdığımız Baran bo Odar ve Jantje Friese ikilisi, yeni projeleri ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 1899 adını taşıyan korku dizisi için ilk fragman ve tanıtım fotoğrafı paylaşıldı.

Dijital yayın platformları arasında Netflix’in geniş kitleler arasında duyulmasında en büyük katkılardan birisi de Dark’a aitti. İlk olarak 2017 yılında yayınlanmaya başlayan bilimkurgu ve gizem dizisi Dark, 3 yıl süren 3 sezonluk maceranın ardından geçen yıl ekranlara veda etti. Yapım zaman yolculukları, karmaşık kurgusu ve karanlık atmosferi ile çokça konuşulmayı başarmıştı.

Dark’ın yaratıcı koltuğunda oturan Baran bo Odar ve Jantje Friese, Netflix ile yeni bir yapım için kolları sıvamakta gecikmedi.

- Reklam -

İlk olarak Ağustos 2020’de haberlerini almaya başladığımız 1899 dizisi için nihayet ilk tanıtım adımları atılmaya başladı.

1899 Dizisi Tanıtım Fragmanı ile Birlikte Oyuncu Kadrosu da Belli Oldu

Yayınlanan fragmana, aynı zamanda dizinin yapımcısı Baran bo Odar’ın Instagram paylaşımı eşlik etti. Bu paylaşımla birlikte dizide karşımıza çıkacak oyuncu kadrosu da netleşmiş oldu.

YouTube video

Into the Badlands, Daphne ve Little Joe filmlerinde yer alan Cannes ödüllü Emily Beecham dizide dikkat çeken ilk oyuncu. Kendisine Aneurin Barnard (The Goldfinch), Andreas Pietschmann (Dark), Miguel Bernardeau (Elite), Maciej Musial (The Witcher), Anton Lesser (Game of Thrones), Lucas Lynggaard Tønnesen (The Rain), Rosalie Craig (London Road), Clara Rosager (The Rain), Maria Erwolter (The Ritual), Yann Gael (Sakho & Mangane), Mathilde Ollivier (Overlord), José Pimentão (Al Berto), Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards ve Alexandre Willaume gibi isimler eşlik ediyor.

1899 Dizisinin Konusu ve Türü Ne?

Adından da anlaşılabileceği gibi 1800’lü yılların sonunda geçecek olan dizi, buharlı bir göçmen gemisiyle Londra’dan New York’a yola çıkan bir gemi seyahatini konu alıyor. Gemi, dünyanın çeşitli noktalarından insanların hayallerini ve umutlarını da taşıyor. Gemi, seyir halindeyken açık denizde sahipsiz başka bir gemi ile karşılaşıyor ve olaylar korku verici bir hal almaya başlıyor.

- Reklam -

1899 dizisi netflix oyuncuları

Dark’tan farklı olarak ağırlıklı olarak korku türünün işleneceği yapım izleyiciye, “Korkunun bölünmeyi nasıl tetikleyebileceğini,” göstermeyi hedefliyor.

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden oyuncuları kadrosunda barındıran yapım, çeşitliliği ile de dikkat çekiyor. 1899 dizisi çekimleri başlamış durumda. Yapımın ne zaman yayınlanacağı ise şu an için belli değil.

Sizin bu yapımdan beklentileriniz neler? İlk tanıtımlar ilginizi çekti mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Demiryolu Çocukları Phyllis The Primrose Railway Children

Demiryolu Çocukları Yeni Bir Bakış Açısıyla Tekrar Yazıldı

Türkiye, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi 2 yeni varlık

Türkiye, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’ndeki Kültür Varlıklarının Sayısını 85’e Çıkarttı