in ,

Dark’ın Yaratıcılarından Okyanus Ortasında Gizem ve Korku Dolu Macera Daveti: “1899”dan Yeni Fragman

1899 dizisi için yeni bir fragman paylaşıldı. Dark’ın yaratıcılarının imzasını taşıyan yeni Netflix projesi, yakında izleyicilerle buluşacak.

1899 netflix dark fragman yeni
- Reklam -
- Reklam -

1899 dizisi için geri sayım sürüyor. Bir dönem Netflix’in sembol yapımlarından olan Dark’ın yaratıcılarından, yeni bir gizem/korku projesi geliyor.

Stranger Things ile birlikte bir dönem Netflix’in en popüler işleri arasında yer alan Jantje Friese ve Baran bo Odar imzalı Dark, yayınlandığı dönemde aldığı olumlu eleştirilerle geniş bir kitle izleyici kitlesi edinmişti.

Şimdi ise aynı ikiliden yeni bir gizem ve korku yapımı geliyor. İzleyiciyi bu defa açık denizlere davet eden yapım ekibi, uzun bir hazırlığın ardından bir kez daha ekranlara konuk oluyor.

- Reklam -

Prömiyerini geçen eylül ayında Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yapan dizi, önümüzdeki kasım ayında Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

1899 dizisi, Londra’dan New York’a yelken açan Kerberos adlı gemideki bir grup göçmenin başına gelen tuhaf olayları konu alıyor. Prometheus adlı terk edilmiş bir gemiyle karşılaşan Kerberos yolcuları, kendilerini içinden çıkılmaz bir durumun ortasında buluyor.

1899 Dizisi Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizinin resmi tanıtımı için şu sözler kullanılıyor:

“Atlantik Okyanusu’nun uçsuz bucaksız ve tehlikeli sularında bir yolculuğa çıkan Kerberos adlı geminin yolcuları, hayatlarının en büyük gizemiyle karşılaşmak üzeredir. Dark’ın yaratıcılarının imzasını taşıyan yeni dizi 1899’a kendinizi kaptırmaya hazır olun.”

Göç, ön yargı, bilinmeyene duyulan korku gibi temalara sahip olan dizi, dünyanın birçok farklı ülkesinden çeşitli oyuncuyu da bir araya getiriyor.

1899 netflix dark fragman yeni dizi

- Reklam -

Yapımın oyuncuları arasında Emily Beecham (Hail, Caesar!), Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musiał, Anton Lesser ve Lucas Lynggaard Tønnesen gibi aktör ve aktrisler yer alıyor.

Dizinin yapım ekibi arasında, yaratıcıları dışında daha önce Dark’ta görev almış başka isimler de bulunuyor. Görüntü yönetmeni Nikolaus Summerer, kurgu editörleri Anya Siemens ile Denis Bachter ve yapım tasarımcısı Udo Kramer, daha önce Dark’ta bir arada görev almışlardı.

1899 dizisi netflix oyuncuları

Netflix’in ilk tanıtım videosunu 2021 yılında yayınladığı 1899 dizisi, o tarihten beri çeşitli fragmanlarla yapımı duyursa da izleyicilerin diziye kavuşması oldukça uzun sürdü.

8 bölümden oluşan 1899 dizisi 17 Kasım 2022 tarihinde Netflix’te yayında olacak.

1899 dizisi için siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yapım, Dark’ın yarattığı etkiyi yakalayabilecek mi dersiniz? Yorum ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Slash Film

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

VOXVerse Will Wright oyun

Sims ve SimCity’nin Yapımcısından Metaverse’te Geçecek Yeni Oyun Bir Geliyor: “Voxverse”

doctor who 14 doktor david tennant - Ncuti Gatwa

David Tennant, “Doctor Who”ya 14. Doktor Olarak Geri Döndü: Ncuti Gatwa, Beklenenin Aksine 15. Doktor Olacak