in ,

“Yellowstone” Evreninde Geçen Harrison Ford’lu “1923” Dizisinden İlk Fragman

1923 fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Harrison Ford ve Helen Mirren’ın yer aldığı “Yellowstone” spin-off dizisi izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor.

1923 Fragmanı Harrison Ford
- Reklam -
- Reklam -

1923 fragmanı paylaşıldı. Yellowstone evreninde geçecek yeni Paramount+ dizisi, yıldız isimleri bir araya getiriyor.

Yellowstone’un yaratıcısı Taylor Sheridan tarafından yönetilen 1923, orijinal dizinin 1883’ten sonraki ikinci spin-off’u ve öncül dizisi olma özelliğini taşıyor. Yaklaşan macera, Dutton Ailesi’nin yeni neslini çiftliği savunurken ve 20. yüzyılın başlarında çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalırken tasvir edecek. Öncül dizi için daha önce yayınlanan bir tanıtım, dizinin Dutton ailesinin şiddetli geçmişine odaklanacağını ve öncekilerden daha karanlık ve daha kanlı bir hikâye sunacağını ima etmişti. İlk bakış görselleri ise daha çok baş karakterlere odaklanmıştı.

Şimdi Paramount+ tarafından yayınlanan yeni fragman, Hellen Mirren ve Harrison Ford’un karakterlerine daha ayrıntılı bir bakışın yanı sıra, konuyla ilgili detayları ve izleyicilerin yeni seride takip etmeyi bekleyebilecekleri diğer karakterleri ortaya çıkarıyor. Ford ve Mirren vadi için savaşa gitmeye hazırlanırken Timothy Dalton’ın zengin kötü adamı da fragmanda ortaya çıkıyor. Bir önceki öncül dizisi 1883’ten 40 yıl sonra geçen 1923, yeni fragmanındaki aile mezarlığından bir kareyle selefiyle bağlantılı olduğunun ipuçlarını da veriyor. Fragman ayrıca, Dalton’un 1920’lerin meşhur Büyük Oyun Av Çılgınlığı ve diğer Kükreyen 20’lerin Yellowstone trendlerini evrene getiren sofistike karakterine işaret edebilecek, çalılardan çıkan bir aslanın ilgi çekici bir fotoğrafını da içeriyor.

- Reklam -

Yayınlanan ilk fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz:

1923 Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Orijinal Yellowstone dizisi, 1923 olaylarından çok uzakta, yani günümüzde geçse de, dizinin kısa süre önce yayınlanan 4. bölümü ile yeni öncül şovunu kurmasının birçok yolu olacağı ortaya çıktı. Özellikle Yellowstone’un aktörlerinden biri olan Cole Hauser’ın 5. sezonun arka yarısı için daha önce verdiği bir demeç, izleyicileri 1923’ten beklenen karanlık ve kasvetli tonla eşleşen kanlı bir sezon beklediğini belirtiyor. Aynı çiftlikte aynı aile Yellowstone 5. sezon ile Dutton’ların ailelerinin şiddetle olan ilişkisini hesaba kattığını görebilir ve 1923’ün Aralık ayındaki gösterimine önemli bir altyapı oluşturabilir.

- Reklam -

1923 Fragmanı Harrison Ford Poster

Yeni dizi 18 Aralık 2022 tarihinde Paramount+ kütüphanesindeki yerini haftalık olarak almaya başlayacak.

Harrison Ford ve Helen Mirren’lı 1923 için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: People

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Wednesday 2 Sezon Addams Ailesi

Wednesday Dizisinin Olası 2. Sezonu, Addams Ailesi’ne Daha Fazla Yer Verebilir

Altın Dilli Mumyalar Mısır

Mısır’da Bir Mezarlıkta ‘Altın Dilli’ Mumyalar Bulundu