in

Harrison Ford ve Helen Mirren’lı Yellowstone Spin-Off’u “1923” Dizisine İlk Bakış

1923 dizisi için ilk bakış görselleri yayınlandı. Başrollerini Harrison Ford ve Helen Mirren’ın paylaştığı dizisi, Yellowstone’nun spin-off’u olarak geliyor.

1923 dizisi harrison ford hellen mirren yellowstone
- Reklam -
- Reklam -

1923 dizisi ilk bakış görselleri paylaşıldı. Harrison Ford ve Helen Mirren’ın başrolünde yer aldığı Yellowstone spin-off’u, izleyiciyi orijinal dizinin öncesine götürmeye hazırlanıyor.

Yeni dizi, nesiller boyu ailesine ait olan çiftliği savunan ve Kevin Costner tarafından canlandırılan John Dutton olarak takip eden popüler dizi Yellowstone’un bir öncülü olarak ortaya çıkacak. Seri, daha önce yine Paramount+ üzerinden yayınlanan 1883 adlı dizide, araziye yerleşmek için en eski Dutton neslini araştırmıştı. Şimdi çıkacak olan 1923 ise, bu iki dizi arasındaki boşlukları dolduracak.

Sonunda, merakla beklenen yeni diziyle ilgili olarak Vanity Fair, Harrison Ford ve Helen Mirren’ı Jacob ve Cara Dutton olarak gösteren 1923’ten ilk bakış görselleri paylaştı. Görüntüler, Montana’nın 20. yüzyılın başlarındaki pitoresk ıssızlığı ve dönem kostümlerini öne çıkarıyor. Ford, bir atın yanında çeşitli klasik Batı pozlarında gösterilirken, Mirren ikisinin birlikte romantik bir pozla bir görüntüsüne ek olarak bulunduğu ovaya ruhla bakışına odaklanıyor.

- Reklam -

İşte Harrison Ford ve Helen Mirren’lı Yellowstone Spin-off’u “1923” Dizisine İlk Bakış Görselleri

1923 harrison ford yellowstone dizi

1923 hellen mirren yellowstone dizisi

1923 dizisi harrison ford

1923 dizisi hellen mirren

- Reklam -

Serideki her iki öncül dizi, John’un Yellowstone’da karşılaştığı birçok modern mücadeleden önce bile Duttons için her şeyin doğru olmadığını kanıtlamaya hizmet ediyor. İrlanda patates kıtlığından kurtulup Jacob ile bir hayat kurduktan sonra Cara, çiftin karşı karşıya olduğu salgın, kuraklık, ABD’de içki yasağı dönemi ve Büyük Buhran gibi birçok yeni sorunun üstesinden gelmesine yardım etmelidir. Yetişkin Dutton çocuklarının biyolojik ebeveynleri olmadıkları gerçeği (Jacob, 1883’ten beri babanın erkek kardeşidir) aile birimi içinde çekişmelere yol açacak gibi duruyor.

Aslında 1923 adlı yeni dizinin anlatacak o kadar çok hikâyesi var ki, daha yayınlanmadan bile 2. bir sezon ile devam edeceği duyuruldu. Yapımcılar şu anda yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunun kaçının geri dönebileceğini görmek için görüşmelerde bulunuyorlar. Dizide ikili dışında Timothy Dalton, Robert Patrick, Marley Shelton, Sebastian Roché ve James Badge Dale gibi isimler de yer alıyor.

1923 dizisi 18 Aralık 2022 tarihinde, yani yarın macerasına başlayacak. İlk sezon toplamda 8 bölümden oluşacak. Ardından gelecek 2. sezonun da 8 bölümden oluşacağı belirtiliyor.

Diziyle ilgili ilk bakış görsellerini sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Daily Mail

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Avatar Çizgi Dizisi Toprak Bükücü Odaklı Olacak

Aang’in Gençlik Yıllarını Anlatacak Yeni “Avatar: The Last Airbender” Filmi 2025’te Yayınlanacak

Studio Ghibli Lucasfilm Projesi Ortaya Çıktı: "Zen - Grogu and Dust Bunnies"

Studio Ghibli’nin Lucasfilm Projesi Ortaya Çıktı: “Zen – Grogu and Dust Bunnies”