in ,

HBO Max’in Korku Dizisi “30 Coins” 2. Sezon Onayını Aldı

30 Coins 2. sezon onayı almayı bildi. HBO Max’in İspanyol yapımı korku ve gizem dizisi yola devam ediyor. Çekimler bu ay başlayacak.

30 Coins 2. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

30 Coins 2. sezon onayı aldı. HBO Max dizisi yola devam ediyor. İspanyol yapımı korku ve gizem serisi macerasına yeni bölümleri ile devam ediyor.

İlk sezonu Kasım 2020 tarihinde yayınlanan 30 Coins, İspanya’nın Pedraza kasabasına sürgün edildikten sonra hayatını yoluna sokmaya çalışan bir rahip olan Peder Padre Vergara’nın maceralarını konu ediniyor. İlk sezonun çarpıcı finalinden sonra, Vergara’nın etrafında dönen birçok soru vardı ve yeni sezon onayıyla gelen 2. sezon duyuru fragmanı bu sorulardan en az birini yanıtlar nitelikte gözüküyor.

Álex de la Iglesia tarafından yönetilen ve de la Iglesia ile Jorge Guerricaechevarría tarafından ortaklaşa yazılan 30 Coins’in yönetici yapımcılığını ise ikiliyle beraber Pokeepsie Films’ten Carolina Bang üstleniyor. Steve Matthews, Miguel Salvat ve Antony Root da HBO Max dizisinin baş yapımcılığını üstleniyor. 30 Coins’in 2. sezonunun prodüksiyonü, bir Pokeepsie Films şirketi olan Anciana Milenaria S.L. tarafından sağlanıyor. Başrolünde Eduard Fernández’in yer aldığı dizide, Miguel Ángel Silvestre ve Megan Montaner, sırasıyla Pedraza belediye başkanı Paco ve kasabanın veterineri Elena’yı canlandırıyor. 30 Coins’in yeni sezonu İspanya, İtalya, ABD, Fransa ve İngiltere’de çekilecek.

- Reklam -

Yayınlanan 2. sezon duyuru fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

30 Coins 2. Sezon Duyuru Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yayınlanan duyuru fragmanı, karakterin yaşadığını ve yapacak bazı işleri olduğunu gösteriyor. Görüntüler, boş ve çürüyen kasaba Pedraza’da açılıyor. Fragmanın sonlarına doğru, kasabada yürüyen Vergara göze çarpıyor. İlk bakış tanıtımı Vergara’nın yüzünü kameraya dönmesiyle sona eriyor ve ilk sezonun acımasız finalini yansıtan yüzdeki yaraları ortaya çıkarıyor.

Dizinin yönetmeni Álex de la Iglesia yaptığı açıklamada, karakterlerin ölüm ve dirilişin aynı madalyonun iki yüzünün olduğu cehenemvari bir hedefte yer aldığını söyledi. Ayrıca 2. sezon için de şu ifadeleri kullandı:

- Reklam -

“İlk sezon fırtına bulutlarının toplanmasıysa, ikincisi destansı bir fırtınadan önceki girdap olacaktır.”

30 Coins’in 2. sezon çekimleri Şubat 2021’de başlayacak. Dizinin yeni sezonunun 2023 yılı içerisinde HBO Max’te alacağı kesinleşse de henüz ay bilgisi paylaşılmış değil.

30 Coins’in ilk sezonunu sizler nasıl bulmuştunuz? İkinci sezon haberini nasıl karşıladınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

your honor türkiye uyarlaması atv - erdal beşikçioğlu

“Your Honor” Türkiye’ye Uyarlanıyor: “Hakim” Dizisinin Başrolünde Erdal Beşikçioğlu Var

Pera Palas'ta Gece Yarısı fragman netflix

Zaman Yolculuğu Temalı Netflix Dizisi “Pera Palas’ta Gece Yarısı”ndan Yeni Fragman