in

50 Metrekare: Netflix Türkiye’nin Komedi Dizisi Yolda

Leyla ile Mecnun’un senaristi Burak Aksak imzalı Netflix Türkiye dizisi 50 Metrekare geliyor. Başrollerde Aybüke Pusat ve Engin Öztürk var.

50 Metrekare
- Reklam -
- Reklam -

Hakan: Muhafız (The Protector) ve Atiye (The Gift) sonrası Netflix Türkiye, yerli yapımlarına devam ediyor. Her iki yapımda da dikkat çeken izlenme rakamlarına ulaşan kanal, Türkiye’deki yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Netflix’in Türkiye’de çekeceği yeni yerli dizilerden birisi de 50 Metrekare oldu.

Henüz Netflix Türkiye cephesinden resmi bir duyuru gelmemiş olsa da paylaşılan bilgiler 50 Metrekare dizisinin yolda olduğu bizlere işaret ediyor. Projenin arkasında ise Türkiye’nin önemli dağıtım ve yapım şirketlerinden BKM Film var.

Dizinin senarist koltuğu ise bir başka dikkat çekici ismi taşıyor. Leyla ile Mecnun dizisiyle geniş kitlelere ulaşan senarist ve yönetmen Burak Aksak, Ben de Özledim, Bana Masal Anlatma, Kara Bela ve Dede Korkut Hikayeleri gibi yapımlarla tanınıyor.

- Reklam -
50 Metrekare Burak Aksak
Burak Aksak

50 Metrekare’nin yönetmen koltuğunda ise Çalgı Çengi, Düğün Dernek, Ailecek Şaşkınız, Mahalleden Arkadaşlar; İşler Güçler, Kardeş Payı gibi yapımlarla tanınan Selçuk Aydemir oturuyor.

50 Metrekare Dizisinin Kadrosu Popüler İsimleri Bir Araya Getiriyor

Dizinin başrollerinde Aybüke Pusat ve Engin Öztürk’ün yer alacağı duyuruldu. Pusat’ı Medcezir, O Hayat Benim, Söz, Şahin Tepesi gibi diziler ve Kapı adlı sinema filmiyle tanıyoruz. Öztürk’ü ise Fatmagül’ün Suçu Ne?, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Muhteşem Yüzyıl, Hatırla Gönül, Yüksek Sosyete, Hakan: Muhafız gibi dizilerde gördük.

Komedi türünde olması beklenen dizi, iki sezon olarak tasarlanmış. Dizinin kadrosunda yer alan isimler şu şekilde: Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt (Cinayet Süsü, Kara Bela, Pek Yakında, Sen Aydınlatırsın Geceyi; Leyla ile Mecnun), Özgür Emre Yıldırım (Arif v 216, Ölümlü Dünya, Sarmaşık; Aile İşi, Karadayı) ve Hasan Yalnızoğlu (Survivor).

- Reklam -
aybuke pusat 50 metrekare
Aybüke Pusat

Dizinin konusuna dair ise yapılmış bir açıklama henüz yok. 50 Metrekare’nin yayın tarihi açıklaması için de bekleyiş sürüyor. Dizinin 2020 yılı içerisinde görücüye çıkacağı tahmin ediliyor.

Kadroya ve yapım ekibine baktığınızda, siz nasıl bir yapımın bizlerle birlikte olacağını düşünüyorsunuz? 50 Metrekare’den beklentileriniz neler? Netflix Tükiye’de bir komedi dizisi izlemek sizleri heyecanlandırıyor mu?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* Atiye 1. Sezon İnceleme

* Hakan: Muhafız 2. Sezon İnceleme

Kaynak: TV100

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for egethehuman egethehuman dedi ki:

    Nasıl bir şey çıkaracaklarını tahmin edemiyorum ve bu beni korkutuyor. Umarım dizi dünyaya hitap etsin diye uğraşırken çuvallamazlar :woozy_face:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Keşke Burak Aksak, Tutunamayanlar dizisinede senaryo yazsaydı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix Locke & Key

Locke & Key Dizisinin Resmi Fragmanı Yayınlandı

Kalite Ülkesi İnceleme

Kalite Ülkesi: Dertlerimize Gülme Vakti!