in

71. Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Amerikan televizyon dünyasının en prestijli ödüllerinden Emmy Ödülleri’nin bu yılki kazananları açıklandı. Game of Thrones En İyi Drama’nın sahibi oldu.

71. Emmy Ödulleri
- Reklam -
- Reklam -

Amerika’nın en prestijli televizyon ödülleri Emmy için bu seneki kazananlar belli oldu. Oyuncu ve komedyen Thomas Lennon’ın sunduğu 71. Emmy Ödülleri için 32 adaylık ortaya koyan Game of Thrones, toplamda 12 dalda ödül kazanmış oldu.

En İyi Drama ödülü Game of Thrones’a giderken Taht Oyunları büyük bir başarıya imza attı. Game of Thrones, geçtiğimiz hafta düzenlenen ve teknik dallarda verilen ödüllerde 10 ödül almayı başarmıştı. Bu sefer ise En İyi Drama ile birlikte Tyrion Lannister rolünün sahibi Peter Dinklage En İyi Erkek Yardımcı Oyuncu ödülünü de aldı.

Phoebe Waller-Bridge tarafından yazılan ve başrolünde de kendisini gördüğümüz Fleabag En İyi Komedi ödülüyle birlikte geceden toplamda 4 ödülle ayrıldı. Diğer ödülleri ise komedi dalında En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Senaryo; En İyi Yönetmen – Komedi oldu.

- Reklam -

Mini Dizilerin En İyisi Chernobyl

En İyi Mini Dizi ise birçok hayranın beklediği gibi HBO’nun Chernobyl’i oldu. Dizinin yönetmeni Johan Renck, mini dizi alanındaki En İyi Yönetmen ödülünü de aldı. Mini dizide En İyi Senaryo ödülü de Chernobyl’e gitti.

Komedi dalında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülü The Marvelous Mrs. Maisel’daki performansıyla Tony Shalhoub’a gitti. Komedi dalındaki En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ise aynı diziden Alex Borstein’in oldu. Komedide En İyi Erkek Oyuncu ise Barry dizisindeki performansıyla Bill Hader’a gitti.

En İyi Yarışma Programı için ödül RuPaul’s Drag Race’in oldu.

Mini Dizi/Televizyon Filmi bölümünde En İyi Kadın Oyuncu The Act dizisindeki rolüyle Patricia Arquette’nin oldu.

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Mini Dizi/Televizyon kategorisinde ödül sahibi olarak A Very English Scandal’da rol alan Ben Whishaw’ı gördük.

- Reklam -

En İyi Televizyon Filmi ise interaktif bir Netflix yapımı olan Black Mirror: Bandersnatch’in oldu.

Mini Dizi/Televizyon Filmindeki En İyi Kadın Oyuncu Fosse/Verdon’dan Michelle Williams’ın oldu.

Dramada En İyi Senaryo Succession – Nobody is Ever Missing’e gitti. En İyi Kadın Oyuncu ise Ozark’tan Julia Garner’a.

Dramada En İyi Erkek Oyuncu Pose dizisindeki rolüyle Billy Porter’ın oldu. En İyi Kadın Oyuncu ise Killing Eve ile Jodie Comer.

İşte 71. Emmy Ödülleri bu şekilde geçti.


* Sean Bean Canlandıracağı Karakterin Öldüğü Rolleri Reddetmeye Başladı

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

frodo orta dunya

Orta Dünya Kanalında Frodo’nun Yolculuğu Başladı

Breaking Bad

Breaking Bad Filminin Yeni Fragmanı Yayında