in ,

Eminem’in “8 Mile” Filmi 50 Cent Tarafından Diziye Uyarlanıyor

8 Mile dizi uyarlaması geliyor. Eminem’in başrolünde oynadığı filmden uyarlanacak yapımın başında 50 Cent yer alıyor.

8 Mile Dizi Uyarlaması Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

8 Mile dizi uyarlaması için çalışmalar başladı. Ünlü rapçi 50 Cent, bizzat başında olduğu projenin Eminem’in rol aldığı 2002 yapımı filmin modern bir versiyonu olacağını söylüyor.

2002’de gösterime giren ve gişe başarısının yanı sıra olumlu eleştirilen alan 8 Mil, Eminem’in Jimmy “B-Rabbit” Smith Jr. adlı bir rapçiyi canlandırmasını ve siyahların tarzı olan hiphop müzikte bir yer edinmesini konu alıyordu. Film, B-Rabbit’in boş zamanlarını rap savaşlarına katılarak kariyerini inşa etmesini ancak bir yandan mavi yakalı sektörde çalışarak yaşadığı zorlu Detroit mahallesinde gezinmesini de anlatıyordu. Eminem bu filmi ile birçok ödüle de aday gösterildi ve “Lose Yourself” şarkısı ile En İyi Orijinal Şarkı dalında Akademi Ödülü kazandı.

Şimdi aradan geçen 20 yıl sonrasında filmin bir dizi projesi olarak izleyicilerin karşısına çıkacağı haberi geldi. 50 Cent, BigBoyTV’ye verdiği bir röportajda Grand Theft Auto’nun iptal edilen bir film uyarlamasında neredeyse başrol oynayacak olan Eminem’in kendisiyle birlikte 8 Mile için bir televizyon projesini geliştirdiğini ve ikilinin şimdiden fikri gerçeğe dönüştürmek için çalışmalara başladığını söyledi. 50 Cent bu yeni televizyon uyarlamasıyla 8 Mile’ın beyaz perdedeki başarısını taklit etmeye çalışacağını söylemeye devam ederek, dizinin “büyük” olacağının ipuçlarını verdi.

- Reklam -

8 Mile Dizi Oluyor: 50 Cent Açıkladı

50 Cent “8 Mile” Dizi Uyarlaması için Çalışmaların Başladığını Söyledi

Yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi.

“Eminem’in 8 Mil’ini televizyona taşıyacağım… [Gösteri] büyük olacak. Çalışıyorum. Bence onun mirası orada da olmalı, benim için önemli… Bir röportajda söyleyeceğiniz şeyler veya daha önce kullandığınız, ortaya koyduğunuz farklı şeyler ve bunun gibi çok daha fazla ayrıntıyı göstermek ve sunmak istiyorum. Bu tür şeyleri yüzeysel olarak ve karakterlerin mizacını göreceksiniz.”

- Reklam -

Daha önce Power gibi yapımlarla televizyon üzerinde de deneyimli olan ünlü rapçinin ortaya nasıl bir yapım çıkaracağı merak ediliyor. Ancak şu an için dizinin oyuncu kadrosu, hikâyesi ve kamera arkası ekibi hakkında henüz bir detay açıklanmadı.

8 Mile Dizi Oluyor: 50 Cent Açıkladı

8 Mile’ın diziye uyarlanıyor olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for GkiraraJ GkiraraJ dedi ki:

    Yıllardır istenen haber sonunda geldi. Başrolü yine eminem oynamaz herhalde ama filmin kalitesine yakın olsa ve yine gerçekler üzerinden gitse bile yeterli olur. Arada sırada güzel şeyler de oluyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Antik Mısır Mezarından Timsah Kafatasları Çıktı

4.000 Yıllık Antik Mısır Mezarında Gizemli Timsah Kafatasları Bulundu: “Sıra Dışı Bir Keşif”

You 4 Sezon Fragmanı Netflix

Netflix’in Psikolojik Gerilim Dizisi “You”dan 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı