in ,

HBO, “Game of Thrones” Evreninde Geçen Yeni Öncül Diziyi Resmen Duyurdu (Video)

“A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight” resmi olarak duyuruldu. Game of Thrones olaylarından öncesini anlatacak yapım George R.R. Martin’in “Tales of Dunk and Egg” romanlarından uyarlanıyor.

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight Dizisi Yolda
- Reklam -
- Reklam -

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight dizisi resmi olarak duyuruldu. Game of Thrones olaylarından öncesini anlatacak yapım George R.R. Martin’in Tales of Dunk and Egg romanından uyarlanıyor.

George R.R. Martin’in bir dizi romanına dayanan yeni bir Game of Thrones spin-off dizisinin HBO’ya geleceği resmen doğrulandı. 2011’de HBO’da yayınlanmaya başladıktan sonra kanalın en popüler dizilerinden biri haline gelen Taht Oyunları, geçen yıl da House of the Dragon adlı spin-off dizisi ile genişlemişti. Ancak House of the Dragon duyurulan yan dizilerden yalnızca biriydi ve o zamandan beri diğer yapımların birçoğu hazırlık aşamasındaydı.

Şimdi ise Warner Bros. Discovery, Martin’in Tales of Dunk & Egg romanlarının uyarlaması şeklinde bir başka Game of Thrones öncülünün yolda olduğunu resmen duyurdu.

- Reklam -

Şu anda A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight (Yedi Krallık Şövalyesi: Gezgin Şövalye) adını taşıyan yeni spin-off’ta Martin, Ira Parker ile birlikte yazar ve yürütücü yapımcı olarak görev yapacak. Ryan Condal ve Vince Gerardis de yürütücü yapımcı olarak görev yapacak.

YouTube video

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight dizisinin resmi sinopsisi de paylaşıldı:

“Game of Thrones olaylarından bir asır önce, Westeros topraklarını iki cesur kahraman arşınlamaktadır: Sör Uzun Duncan ve küçük yaveri Yumurta. Genç, naif ve cesur Duncan, tecrübeli değilse de rakiplerinin üzerinde olanca heybetiyle yükselen bir gezgin şövalyedir. Ona eşlik eden ufacık yaveri Yumurta ise gizemli bir çocuktur. Targaryen soyunun hâlâ Demir Taht’ı elinde tuttuğu ve son ejderhanın hatırasının henüz hafızalardan silinmediği bir çağda geçen bu maceradaki imkânsız ve eşsiz dostları büyük kaderler, güçlü düşmanlar ve tehlikeli maceralar bekliyor.”

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight: Yeni Game of Thrones Dizisi

“A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight” Dizisi İlk Olarak 2021’in Başında Duyurulmuştu

Dilimize Epsilon Yayınevi tarafından çevrilen Yedi Krallık Şövalyesi’ndeki macerada da isimleri geçen kahramanları kimlerin canlandıracağı, çekimlerin ne zaman başlayacağı veya hikâyenin aslına ne kadar sadık kalacağı gibi bilgiler henüz açıklanmadı.

- Reklam -

Bu ayın başlarında Fatih Aegon’un Targaryen Fethi olarak da adlandırılan Fetih Savaşı’na odaklanan yeni bir yan dizinin de yolda olduğu duyurulmuştu. Şimdi de Tales of Dunk and Egg uyarlaması da evrenin genişlemesi adına yeni bir seçenek olarak resmiyete döküldü.

Aslında Tales of Dunk and Egg’e odaklanan yeni bir dizi geleceği haberi Ocak 2021’de paylaşılmış ancak o günden bu yana projeden herhangi bir ses çıkmamıştı. Nihayet HBO Max’in Max adıyla yoluna devam edeceği bilgisiyle birlikte A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight dizisi de kesinleşmiş oldu.

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight: Yeni Game of Thrones Dizisi

Game of Thrones evreninin yeni bir diziyle daha genişleyecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for murgul murgul dedi ki:

    Müthiş haber çok sevindim. Umarım çıkış tarihini 2030 olarak açıklamazlar.

  2. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Harika haber..

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni "The Big Bang Theory" Dizisi Geliyor

Yeni “The Big Bang Theory” Dizisi Kesinleşti: Orijinal Yaratıcılar Çalışmalara Başladı

The Regime Fragmanı: Kate Winslet Başrolde

Kate Winslet’ın Acımasız Bir Diktatörü Canlandırdığı “The Regime” Dizisinden İlk Fragman