in

ABC, “Triangle” Dizisinden Vazgeçti

Mike Vogel’lı bilimkurgu dizisi Triangle, pilot bölümün ardından iptal edildi. ABC diziye devam etmeyecek.

Mike Vogel ABC
- Reklam -
- Reklam -

The Brave filminden tanıdığımız Mike Vogel’ın yer alacağı yeni proje bilimkurgu ve drama türündeki Triangle dizisiydi. Ancak ABC, diziye devam etmeme kararı aldı.

Dizinin pilot bölümünün ocak ayında yayınlanması planlanmıştı ve hatta Yeni Zelanda’da bu bölümün çekimleri de yapıldı. Ancak ABC, pilot bölüm sipariş ettikten sekiz ay sonra diziyi iptal etti.

ABC’nin program başkanı Karey Burkey ise geçen ay konu ile ilgili, dizideki tüm düzenlemeler ve özel efektlerin bitiminden sonra bekleyip son karara varmak istediğini belirtmişti.

- Reklam -

Dizi Bermuda Üçgeni Üzerinden İlerliyor

Jon Harmon Feldman ve Sonny Postiglione’nin (Knightfall) beraber yazdığı ve yapımcılığını üstlendikleri dizi şu soruyu bizlere soracaktı: Bermuda Üçgeni dediğimiz yer, okyanusun ortasındaki bir yer değil de aslında zamanda kaybolmuş bir kara parçasıysa ve buraya gelen kişileri insanlık tarihinin çeşitli zaman dilimlerine hapsediyorsa?

Dizinin konusu da bu soru üzerinden ilerliyor. Bir ailenin gemisi batar ve bu esrarengiz adada kendilerini bulurlar. Hayatta kalmak ve evlerine dönüş yolu bulabilmek için, tarihin farklı dönemlerinden hemfikir olabilecekleri kişiler ile birlikte çalışmak zorundadırlar. Mike Vogel, dizide David Roman isimli koruyucu aileler ile yaşamış bir yetimi canlandırıyor. Kızı ve nişanlısı ile yeni bir hayat kurarken çıktıkları bu tatilde de gemi kazası yaşarlar ve olaylar gelişir.

- Reklam -

Merak uyandıran yapım için henüz bir tarih açıklanmadı.


* Smallville Dizisinin Superman’i Arrow İçin Geri Dönüyor

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Breaking Bad

Breaking Bad Filminden İlk Uzun Fragman Geldi

Frank Schatzing - Son Dakika

Frank Schatzing’in Yeni Kitabı Son Dakika Raflarda