in ,

Tim Burton’ın Addams Ailesi Dizisi “Wednesday”den Resmi Fragman Yayında

Addams Ailesi dizisi “Wednesday” için resmi fragman yayınlandı. Netflix’in Jenna Ortega’lı dizisinin başında Tim Burton bulunuyor.

addams ailesi dizisi wednesday fragman
- Reklam -
- Reklam -

Addams Ailesi dizisi Wednesday için resmi ve son fragman Netflix tarafından paylaşıldı. Yapımcılığını Tim Burton’ın üstlendiği dizi, aile üyelerinden Çarşamba’ya odaklanıyor.

Tim Burton, Miles Millar ve Alfred Gough tarafından yaratılan Wednesday, Jenna Ortega’nın canlandırdığı karakterin doğaüstü çarpık lise Nevermore Academy’ye gönderildikten sonra yaşadıklarını konu edinecek.

Dizide Luis Guzmán, Catherine Zeta-Jones ve Isaac Ordonez sırasıyla Gomez, Morticia ve Pugsley Addams karakterlerini oynarken, Riki Lindhome, Gwendoline Christie ve Percy Hynes White da yardımcı oyuncu kadrosunun bir parçası olacak. Son yayınlanan fragmanla birlikte kadroya Fester Amca rolüyle Fred Armisen ve Christina Ricci de dahil oldu.

- Reklam -

Christina Ricci’nin çocuk oyuncu olarak en iyi bilinen rollerinden biri, Christopher Lloyd’un Fester Amca’yı oynadığı Barry Sonnenfeld’in 1991 tarihli Addams Ailesi versiyonunda Wednesday Addams’ı canlandırmasıydı. Her ikisi de 1993’te devam filmi Addams Family Values için rollerini yeniden canlandırdılar ve Ricci bu yılın başlarında dizinin oyuncu kadrosunun bir parçası olarak duyurulsa da, karakteri veya Fester Amca’yı kimin oynayacağı konusunda hiçbir ayrıntı paylaşılmamıştı. O zamanlar karakteriyle ilgili bilinen tek şey, Wednesday’in farklı bir versiyonu değil, Addams Ailesi dünyasına yeni bir ek karakter olacağıydı.

Addams Ailesi Dizisi "Wednesday" için Resmi Fragman

Diziyle ilgili ilk bakış videosu geçen haziran ayında, ilk fragman ağustosta, Nevermore Akademisi’ni tanınan başka bir video da geçen eylül ayında yayınlanmıştı. Şimdi çıkışına bir aydan daha uzun bir süre kalan diziyle ilgili Netflix tarafından resmi fragman yayınlandı. Görüntüler Ricci’nin yeni karakterine ve aynı zamanda Fester Amca karakterini canlandıran Fred Armisen’a ilk düzgün bakışı sunuyor. Fragmanda ayrıca, Wednesday’in Nevermore Academy’de geçirdiği süre boyunca karşılaşacağı doğaüstü tehditlerin kısa bir özeti de gösteriliyor. Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz.

Addams Ailesi dizisi “Wednesday” – Resmi Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Yayınlanan bu son fragman, Addams Ailesi’nin önceki tekrarlarını bu kadar özel yapan şeye güzel bir saygı duruşu gibi görünüyor. Tim Burton’ın estetiği sadece Addams Ailesi dünyasına uygun olmakla kalmıyor, aynı zamanda Barry Sonnenfeld’in filmleriyle aynı çekiciliği de içeriyor.

Yeni fragman sonrasında dizinin 23 Kasım 2022 tarihinde tüm bölümleriyle Netflix kütüphanesindeki yerini alacağı da ortaya çıktı.

Wednesday dizisi için yayınlanan son fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

yeni teen wolf filmi fragman

Yeni Teen Wolf Filminden Fragman Yayınlandı: Yapım, Paramount+’ta Yayınlanacak

martin scorsese eleştiri Guillermo del Toro

Martin Scorsese’nin ‘Sinemaya İnanmadığını’ Söyleyen Eleştirmene Guillermo del Toro’dan Sert Yanıt