in

Adrien Brody, Stephen King’in “Jerusalem’s Lot” Uyarlaması Kadrosunda

Oscar ödüllü yıldız oyuncu Adrien Brody, Stephen King’in yeni uyarlamalarından Jerusalem’s Lot dizisinde başrolü kaptı.

Adrien Brody
- Reklam -
- Reklam -

Yeni bir Stephen King uyarlaması haberini, yıldız bir oyuncu eşliğinde duyurmaya geldik. Stephen King’in Night Shift adlı öykü kitabında yer alan Jerusalem’s Lot hikâyesi, diziye uyarlanıyor. Yapımın başrolü olarak ise Oscar ödüllü Amerikan oyuncu Adrien Brody.

Dilimize Hayaletin Garip Huyları adıyla çevrilen Night Shift kitabında Hortlaklı Köy adıyla yer alan Jarusalem’s Lot öyküsü, televizyon dizisi oluyor. Epix Productions tarafından uyarlanacak yapım Epix kanalında yayınlanacak.

10 bölümlük bir mini dizi olarak tasarlanan yapımın yazarları arasında Peter Filardi, Jason Filardi ve Donald De Line (Ready Player One, Wayward Pines) var.

- Reklam -

Jerusalem’s Lot dizisi bizleri 1850’lere götürecek. Eşinin ölümü sonrası üç çocuğuyla Maine’deki küçük Preacher’s Corners kasabasında bulunan dede evine taşınan Charles Boone ( Adrien Brody); ailesinin eski sırlarıyla yüzleşmek zorunda kalacak.

Hayaletin Garip Huyları

Diziyi, “Klasik, gotik korkuların yeniden canlandırılacağı yoğun ve dehşet verici bir yapım” olarak tanımlayan Epix’in başkanı Michael Wright; Adrien Brody, Donald De Line ve Filardi Kardeşler gibi isimlerle çalışmanın olağanüstü olduğunu söylüyor. Aynı zamanda, söz konusu korku olduğunda kimsenin Stephen King’den daha usta olamayacağını da ifade ediyor.

Oscar Ödüllü Adrien Brody, Dizinin Başrolünde Yer Alıyor

2020 tarihli The Pianist filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar Ödülü’nü alan Adrien Brody, pek çok değerli ödüle aday gösterilmiş ya da layık görülmüş bir isim. Kendisini The Pianist dışında The Grand Budapest Hotel, Detachment, Midnight in Paris gibi filmlerden ve Peaky Blinders gibi televizyon yapımlarından hatırlıyoruz.

Adrien Brody

- Reklam -

Yapımda yer alacak diğer oyunculara dair henüz bir bilgimiz yok.

King’in aynı kasabada geçen bir başka eseri Salem’s Lot ise şu sıralar James Wan tarafından yeniden sinemaya uyarlanmakla meşgul.

Jerusalem’s Lot dizisinin yapımına ise 2020 yılının mayıs ayında başlanacak ve 2020 sonbahar gibi de Jerusalem’s Lot’u izleyebileceğiz. Dizi, Epix kanalında yayına girecek.

Peki sizin bu uyarlamaya ve başrol tercihine dair görüşleriniz neler? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.


* Stephen King’in Yazar Adaylarına Önerdiği 42 Kitap

* Stephen King Hakkında Bilmiyor Olabileceğiniz 30 Gerçek

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avengers: Endgame vs Avatar

James Cameron: “Avatar 2 Gişede Avengers: Endgame Filmini Kesinlikle Geçecek”

The Witcher

The Witcher 1. Sezonu Netflix’te Yayında