in

Oscar Ödüllü Aktör Adrien Brody, Succession 3. Sezon Kadrosunda

Adrien Brody, Succession 3. Sezon kadrosundaki yerini aldı. HBO’nun merakla beklenen dizisi yeni bölümlere iddialı bir şekilde hazırlanmayı sürdürüyor.

Adrien Brody, Succession 3. Sezon Oyuncu Kadrosu
- Reklam -

HBO’nun iddialı dizileri arasında olan Succession 3. sezon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dizinin yeni bölümleri için bir oyuncu takviyesi daha açıklandı. Oscar ödüllü ünlü oyuncu Adrien Brody yapımın kadrosundaki yerini aldı.

Aslında yeni sezonuyla bu senenin başında buluşmayı beklediğimiz dizi, Koronavirüs salgını sebebiyle ertelenmiş ve hayranları merakta bırakmıştı. Film ve dizi sektörünün yeniden ivme kazandığı bu dönemde dizinin 3. sezonunda kadroya Alexander Skarsgård’ın katıldığı haberini paylaşmıştık. Oyuncunun, dizide Lukas Matsson isimli karakteri canlandıracağı da duyurulmuştu.

Yapımdan gelen yeni haberi ayrı bir sürpriz olarak nitelendirebiliriz. Dizinin 3. sezonunda kadroya Oscar ödüllü ünlü oyuncu Adrien Brody’nin katıldığı öğrenildi. Kendisini dizide konuk oyuncu olarak izleyeceğimizi şimdiden belirtelim. Brody, aktivist bir milyarder yatırımcı olan bir karakteri canlandıracak. Waystar RoyCo için verilen savaşta aktif bir rol üstlenecek. Brody’nin canlandıracağı karakterin de hikâyeye girmesiyle aile içindeki savaşın gerçekten de kızışmaya başlayacağını şimdiden rahatlıkla söyleyebiliriz.

- Reklam -

Adrien Brody, Succession 3. Sezon ile Karşımıza Çıkmaya Hazırlanıyor

Ödüllü oyuncu Adrien Brody’nin başarılı bir kariyeri olduğunu biliyoruz. Kendisini The Pianist, Midnight in Paris, The Grand Budapest Hotel, Houdini ve Peaky Blinders gibi yapımlarda izleme fırsatı bulmuştuk. Succession dizisinin 3. sezonu dışında Wes Anderson’ın The French Dispatch projesinde, Netflix’te yayınlanacak olan Marilyn Monroe’nun hikâyesini anlatacak Blonde yapımında ve 1980’lerde geçecek, LA Lakers’ı anlatacak olan HBO’nun dizisinde de göreceğiz.

Adrien Brody, Succession 3. Sezon Oyuncu Kadrosu

Emmy ödülü sahibi Succession’ın kadrosunda Jeremy Strong, Matthew Macfadyen, Sarah Snook, Kieran Culkin, Nicholas Braun ve Alan Ruck da yer alıyor. Yapım ekibinden Adam McKay ve Will Ferrell da karşımıza uygulayıcı yapımcılar olarak çıkıyor. Ayrıca Adrien Brody’nin oynayacağı HBO’nun L.A. Lakers dizisinin de McKay tarafından geliştirildiğini hatırlatalım..

- Reklam -

Succession dizisi 3. sezona oldukça heyecanlı bir şekilde başlayacak gibi görünüyor. Alexander Skarsgård’ın ardından kadroya Adrien Brody’nin dahil olması da şüphesiz işleri daha da ilginç hale getirecek.

succession 3 sezon

Peki siz dizisinin kadrosuna Adrien Brody’nin katılmış olması hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çin Uzay Aracı Dünya düşecek türkiye tehlike

Çin’in Uzay Aracı Dünya’ya Düşecek: Türkiye de Tehlikede

A Quiet Place Part II

A Quiet Place 2 Final Fragmanı: Sessiz Bir Yer’in Devam Filmi Yaklaşıyor