in

After Life 2. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı

After Life 2. sezon yayın tarihi duyuruldu. Ricky Gervais tarafından yazılıp yönetilen yapımda yeni bölümlere ilkbaharda kavuşacağız.

After Life 2. Sezon Yayın Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in komedi ve dram türlerini bir araya getirdiği dizisi After Life için 2. sezon yayın tarihi nihayet belli oldu. Ricky Gervais tarafından yaratılan dizinin yeni bölümleri önümüzdeki ilkbahar Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Ricky Gervais son yıllarda stand-up konusunda adından oldukça söz ettiren bir isim. Kendisi ayrıca ödül töreni konuşmalarındaki sivri dilli ifadeleriyle de sık sık karşımıza çıkıyor. Gervais son olarak 2020 Golden Globe açılış konuşmasında birçok sanatçıyı zor durumda bırakmayı başarmıştı.

[After Life 2. Sezon İncelemesi]

Meet Ricky Gervais, Out of England-The Stand-Up Special, Comic Relief, The Ricky Gervais Show ve Humanity gibi stand-up gösterilerinin yanı sıra pek çok film ve dizide rol alan Gervais, 2019 yılında Netflix için After Life adlı karanlık bir dramaya imza atmıştı. Dizinin hem yaratıcısı hem de başrolü olan sanatçı, kendine has kara mizahını bu yapıma da taşımayı başarmıştı.

- Reklam -

After Life 2. Sezon

Mart 2019’da yayınlanan 6 bölümden oluşan 1. sezon sonrası, 2. sezon onayı gelmişti. Ancak yeni sezon için tarih bir türlü netleşmemişti.

After Life 2. Sezon Yayın Tarihi Sonunda Belli Oldu

Netflix’te yoğun bir ilgiyle karşılanan After Life, tıpkı ilk sezon gibi yine 6 bölümden oluşacak. Dizinin yeni sezonu ise 24 Nisan 2020 tarihinde izleyicilerin karşısına çıkacak.

Dizinin yeni bölümleri için tarihin ortaya çıkması ile birlikte, 2. sezondan bazı fotoğraflar da hayranlarla paylaşıldı.

After Life 2. Sezon

- Reklam -

After Life dizisinin konusu ise oldukça çarpıcı. Ricky Gervais tarafından canlandırılan Tony’nin, eşini kaybetmesi sonrası bu acıyla başa çıkma yöntemleri hikâyenin ana odağını oluşturuyor. Eşinin ölümü sonrası kimseyi ve hiçbir şeyi umursamamaya başlayan Tony, bu özelliği apayrı bir boyuta taşıyor.

Ricky Gervais dizinin senaryosunu da kaleme alan isim. Yapımcı koltuğunu ise Charlie Hanson ile paylaşıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Ricky Gervais’e eşlik eden isimler ise şu şekilde: Kerry Godliman, Tom Basden, Tony Way, Paul Kaye, Penelope Wilton, Tommy Finnegan David Bradley ve Ashley Jensen.

After Life 2. Sezon

Peki siz After Life 2. sezonu heyecanla bekleyenlerden misiniz? Dizinin ilk sezonunu nasıl bulmuştunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* İnsan, Doğası Gereği Kötü müdür?

Kaynak: THR

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for meetraolorin meetraolorin dedi ki:

    Yeni sezonun tarihinin netleşmesi iyi oldu.Nisan ayı güzel geçecek gibi…

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Hiç sıkılmadan izlediğim nadir dizilerden, merakla bekliyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stephen King - Siyah Takım Elbiseli Adam

Stephen King, Siyah Takım Elbiseli Adam ile Bir Kez Daha Geliyor

alicia vikander tomb raider 2 lara croft

Tomb Raider 2 Filminin Çekim Tarihi Netleşti