in

After Life 3. Sezon ile Final Yapacak

After Life 3. sezon bölümleri ile final yapacak. Ancak Ricky Gervais ve Netflix birlikteliği sona ermiyor. Sanatçı kanalla uzun soluklu bir anlaşma imzaladı!

After Life 3. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Netflix orijinal yapımları arasında son zamanlar popülaritesini iyice artıran After Life dizisinden üzücü haber geldi. Yapım 3. sezon onayını alırken bu sezonun ayrıca final sezonu olacağı öğrenildi. Açıklama dizinin yazarı, yönetmeni ve başrolü Ricky Gervais tarafından yapıldı. Ancak dahası da var, Gervais ve Netflix birlikteli dizi sonrasında da devam edecek!

Bir tarafta görkemli stand-up geçmişiyle oldukça sevilen, diğer tarafta 2019 yılında yayına başlayan After Life ile drama ile komediyi başarıyla bir araya getiren Gervais; dizinin yeni sezon onayını aldığını ve bu sezon ile yapımın final yapacağını doğruladı.

After Life 2. sezon bölümleri Netflix kütüphanesindeki yerini 24 Nisan 2020’de almıştı. 30’ar dakikalık 6 bölümden oluşan yeni sezon; hayranlar tarafından hızlıca tüketilmiş ve gözler yeni sezona dikilmişti. Netflix, dizinin 3. sezon onayını hiç bekletmeden verdi. Ancak sonrasında bu sezonun final sezonu olacağı anlaşıldı.

- Reklam -

After Life 3. Sezon Final

Yine de Ricky Gervais ve Netflix ortaklığı bitmiş değil. Çünkü After Life sonrası kanal, Gervais ile birlikte pek çok çalışmaya imza atacak!

Ricky Gervais: “Netflix, After Life Sonrası Bana Reddedemeyeceğim Bir Teklif Sundu”

Netflix’in karanlık komedi dizisi 3. sezon bölümleri ile geri dönecek. Ricky Gervais Twitter üzerinden izleyicilerine mesaj gönderdi.

“Birçoğunuz 2. sezonu hızlıca bitirip onu yine bir numara yaptı,” diyen Gervais, 3. sezon için geri döneceklerini doğruladı. Bununla birlikte Gervais, sonrasında yolda olan sezonun kesinlikle final olacağını da ifade etti.

Dahası, Gervais Netflix ile uzun soluklu bir anlaşmaya da imza attı. Halihazırda stand-up gösterilerini Netflix üzerinden yayınlayan sanatçı, mevcut şovdan sonra kanal için başka projeler üretmeyi sürdürecek. Gervais de emekli olup evde sarhoş şekilde dolaşmayı planladığını ancak karantina günlerinde bundan hayli sıkıldığını ve Netflix’in reddedilemeyecek teklifini kabul ettiğini dile getirdi.

- Reklam -

After Life 3. Sezon Final Netflix

Neticede After Life 3. sezon ile ekranlara veda edecek olsa da Gervais’i Netflix için orijinal içerikler üretmeye devam ederken görmek oldukça heyecan verici.

After Life, eşinin ölümü sonrası yaşama amacını yitiren Tony’nin karanlık ve eğlenceli hayatını konu alıyor. Yapımda Gervais dışında şu oyuncular yer alıyor: Kerry Godliman, Tom Basden, Tony Way, Paul Kaye, Penelope Wilton, Tommy Finnegan David Bradley ve Ashley Jensen.

After Life 3. sezon için belirlenmiş bir çıkış tarihi ise şu an için ufukta gözükmüyor.

Peki siz diziyi takip ediyor musunuz? Final kararını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* Ricky Gervais: “IŞİD Çevrimiçi Platform Kursa Hemen Menejerinizi Ararsınız”

Kaynak: Metro

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for galeme galeme dedi ki:

    İkinci sezon ilk sezona göre daha az komik ama çok daha duygusaldı. Yine aynı kalitede bir üçüncü sezon ile veda edecek olması güzel. Klasik Ricky Gervais dizileri gibi suyunu çıkarmadan tadında bırakacak.

  2. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    İlk sezonu izlemiştim, ikinci sezonu daha izleme fırsatı bulamadım. Aklıma gelmişken izleyeyim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

mevsim yenice kitap önerileri

Mevsim Yenice Öneriyor: Kayıp Rıhtım Okurları İçin 5 Kitap

Andy Serkis Koronavirüs The Hobbit Gollum

Andy Serkis, Sağlık Çalışanlarına Destek İçin Hobbit’i Okuyacak