in

Ricky Gervais’li After Life’ta 3. Sezon Çekimleri Başladı

After Life 3. sezon çekimleri başladı. Ricky Gervais tarafından yaratılan Netflix dizisi final sezonu için prodüksiyon aşamasına geçti.

After Life 3. Sezon Çekimleri Ricky Gervais
- Reklam -
- Reklam -

After Life 3. sezon için çekim aşaması başladı. Ricky Gervais tarafından yaratılan Netflix dizisinde prodüksiyon süreci başladı. Sette ilk güne ait fotoğraf ise dizinin yaratıcısından geldi.

İngiliz komedyen, oyuncu, yönetmen ve senarist Ricky Gervais, Netflix’in sevilen dizisi için bir kez daha kamera karşısında.

Geçen nisan ayında 2. sezon bölümleri ile izleyiciyle buluşan yapım, şimdi final sezonu için sete girdi. 2019 yılında başlayan yapım kısa sürede kendisine hatırı sayılır bir izleyici kitlesi edinmeyi başarmıştı.

- Reklam -

Karısının ölümü sonrası hayattaki amacını kaybeden ve her şeyi boş veren bir adamın, gönlüne göre yaşadığı bir yaşama odaklanan yapım; dram ve kara mizahı bir araya getirişi ile biliniyor.

After Life 3. Sezon İlk Set Fotoğrafı Ricky Gervais’ten Geldi

24 Nisan 2020 tarihinde 2. sezonu Netflix kütüphanesine eklenen After Life, 3. sezon ile final yapacağını da duyurmuştu. Gervais son sezonun senaryo hazırlıklarına ise geçen temmuz ayında başlamıştı.

after life 3. sezon ricky gervais

Dizide Gervais’e eşlik eden isimler arasında Kerry Godliman, Tom Basden, Tony Way, Paul Kaye, Penelope Wilton, Tommy Finnegan David Bradley ve Ashley Jensen bulunuyor.

Her sezonunda toplam 6’şar bölümün yer aldığı yapımda, bölüm süreleri de 30 dakika ile sınırlandırılmış durumda.

8,4’lük IMDb puanı ile hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumlu notlar alan yapım, ilk sezonun ardından yenisine geçmekte fazla zaman kaybetmemişti. Ricky Gervais, bu süreçte gelişme aşamalarından yaptığı paylaşımlarla izleyicileri yapıma dair bilgilendirmeyi sürdürdü.

- Reklam -

Koronavirüs pandemisi nedeniyle pek çok yapımda olduğu gibi After Life’ta da çeşitli gecikmeler yaşandı. Neticede 2. sezon bölümlerinin üzerinden bir yıl geçmişken final sezonu için sonunda çekimler başladı.

The Office, Stardust, Night at the Museum: Battle of the Smithsonian, Sesame Street, The Simpsons ve BoJack Horseman gibi yapımlarda rol alan Ricky Gervais; geçen günlerde sosyal medyanın gündemine oturan Save Ralph adlı animasyonda da seslendirme sanatçısı olarak karşımıza çıkmıştı.

After Life 3. Sezon Senaryo

Gervais oyunculuğunun yanında hazırladığı stand-up gösterileri, senarist, yapımcı ve yönetmen olarak görev aldığı film ve televizyon projeleriyle de tanınıyor.

After Life 3. sezon ne zaman yayınlanacak sorusu ise henüz yanıt bulabilmiş değil.

Sizin 3. sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Shang-Chi 2 onay

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings Fragmanı: Marvel Sinematik Evreni Filmi Yaklaşıyor

Love, Death & Robots 2. Sezon Fragmanı

Love, Death & Robots 2. Sezon Fragmanı: Netflix’in Sevilen Animasyon Dizisi Geri Dönüyor