in

After Life 3. Sezon Senaryo Çalışmaları Başladı

After Life 3. sezon senaryo çalışmaları başladı. Netflix dizisinin yıldız ismi Ricky Gervais, final sezonu için kalemi eline aldı.

After Life 3. Sezon Senaryo
- Reklam -
- Reklam -

Ricky Gervais hem senaristliğini, hem yönetmenliğini hem de başrolünü üstlendiği Netflix yapımı dizisinden haberlerle geldi. Sanatçı, After Life 3. sezon bölümlerinin yazım sürecine dair gelişmeleri Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

23 Temmuz tarihinde paylaştığı gönderide Ricky 3. sezon 1. bölümün senaryosunun ilk taslağını gururlu bir ifadeyle sergilerken görülüyor. Fotoğrafın arka planı için seçtiği son derece dolu ödül rafı da Ricky’nin ironik de olsa böbürlenmeyi seven karakterine hayli uygun.

Hayranlardan birisi gönderiye cevap olarak bütün sezonun hazır olup olmadığını sorduğunda ise ünlü komedyen, “Sadece birinci bölüm, geri kalanları da yavaş yavaş toparlanıyor gerçi,” şeklinde cevapladı.

- Reklam -

After Life 3. Sezon Senaryo

After Life’ın 2. sezonu 24 Nisan’da yayınlandığında Gervais’in diğer dizileri gibi final yapması bekleniyordu. Dizileri genellikle iki sezon ve sonrasında bir özel bölümle biten aktör yeni dizisi 3. sezon için onaylandığında sevenlerini şaşırtmıştı.

Ricky Gervais After Life’ın 3. sezon haberini şakacı sitemkar bir dille vermişti, yine Twitter hesabından duyuruyu yapan yönetmen, “İkinci sezonu çıkar çıkmaz izleyip listelerde birinci yapmışsınız, şimdi de üçüncüyü yapmamı istiyorlar,” şeklinde mutlu haberi paylaşmıştı.

After Life 3. Sezon ile Finale Hazırlanıyor

3. sezon aslında hiç de Netflix’in baskısıyla çekilmiyor, Gervais yeni sezon haberleri düşmeden önce Deadline’a konuştuğunda 6 bölüm daha yapmaya istekli olduğunu belirtmişti:

- Reklam -

“İlk kez bir üçüncü sezon çekebiliriz. Dizinin dünyasına bayılıyorum çünkü. Bir sürü güçlü karakter var. Kendi dizilerini hak eden altı karakter var diyebilirim. Dizinin geçtiği yer bile bir karakter bence. Bu insanları sadece beş saat gördük, bu hiçbir şey. Bir insanı beş saatte ne kadar tanıyabilirsiniz ki? Ve yani, iki sezonu toplayınca bir Amerikan dizisinin yarım sezonu ediyor. Karakterlerimizi derinlemesine tanımıyoruz daha. Bıçağı çevirmeye devam edebiliriz. Buzdağının başındayız. Yeni bir mahalleye taşınıp komşularınızla beş saat geçirdikten sonra “Tamamdır, bu mahalleyle ilgili her şeyi biliyorum.” demezsiniz.”

After Life 2. Sezon İnceleme

After Life eşinin ölümünden sonra hayatı amaçsız hale gelen Tony’nin yaşadığı küçük şehirde ölene kadar yuvarlanıp gitmesini anlatıyor. Gervais dışındaki başroller Kerry Godliman, Tom Basden ve Tony Way.

İlk 2 sezonu Netflix’te yayınlanan dizinin 3. ve final sezonu için çıkış tarihi ise henüz belli değil. Peki siz bu yapımı takip ediyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* After Life 2. Sezon İncelemesi: Kabullenişin Sürekliliği?

Kaynak: Digital Spy

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Deborah Deborah dedi ki:

    Diziyi birkaç gün önce keşfettim. İzlemeye değer mi ?

  2. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Ilk sezonu izlemiştim. Ama izlemeye değip değmeyeceği hususunda kesin yorumda bulunamam :man_shrugging:

    Dizi iki ana kısma ayrılmıştı. İlki, eşini kaybettikten sonra hayatı anlamsızlaşan yerel gazete muhabiri. İkincisi, sıradan bir kasabada, gündelik hayatlarını sürdüren kasaba sakinlerinin kendilerince hayatlarını anlamlandırmaları. Asabi gazetecimiz kasabadakilerin dışarıdan beyhude ve abuk gelen hadiselerini haberleştirirken kendi kişisel yolculuğuna çıkıyor. Pek de haksız sayılmayacak nedenlerle sağa sola huysuzlanan birinin gönülsüzce hayata bağlanma çabası, Ricky Gervais’e özgü alaycı ve gıcık mizahla işlenerek anlatılmıştı.

    İlk sezon benim için yeterliydi. O yüzden ikinci sezona bulaşmadım (Hoş, Fleabag’in ikinci sezonuna da, ilk sezon yeterliydi, diyerek başlamıştım).

    Neyse, klasik tavsiye, ilk sezonun ilk bölümünü izleyiverin. Kesin karara öyle varın. En iyi taktik bu.

  3. Avatar for merveriii merveriii dedi ki:

    Diziden tam olarak ne beklediğinize göre değişir izlemeye değer olup olmadığı. Hem çok üzülüyor ve aynı zamanda kahramanla beraber o acıyı bizzat yaşıyorsunuz hem de yer yer çok gülüyorsunuz. Tam bir İngiliz kara mizahı. Diğer Netflix dizilerinden çok daha farklı ve özel bence. Ben ikinci sezonu daha çok sevmiştim. 3. sezonu da iple çekiyorum.

  4. Avatar for Shelpe Shelpe dedi ki:

    Bölümleri kısa.İzleyip karar vermeniz en iyisi olur.Bence izleyin güzel dizidir.

  5. Avatar for Deborah Deborah dedi ki:

    Çok teşekkürler arkadaşlar. Söylediğiniz gibi en iyisi izleyip karar vermek. Bir bakayım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

Rağmen #3 - Ayrılık Sayısı

Rağmen Kitap Dizisinin 3. Sayısı “Ayrılık” Çıktı

Türkiye'de Geçen En İyi 10 Kitap

The Guardian Açıkladı: Türkiye’de Geçen En İyi 10 Kitap