in , ,

Elvis Presley’nin Müzisyen Kimliğini Bırakıp Casusluğa Soyunduğu “Agent Elvis” Dizisinden Fragman

Agent Elvis fragmanı yayınlandı. Netflix’in yeni animasyon dizisi, ünlü müzisyen Elvis Presley’nin “alternatif hayatına” bir bakış atıyor.

Agent Elvis fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Agent Elvis fragmanı çıktı. Ünlü müzisyen Elvis Presley’nin şarkıcı olmayı bırakıp ajanlık yaptığı yeni animasyon dizisi Netflix üzerinden izleyici ile buluşacak.

Yeni animasyon dizisi, 1950’lerde üne kavuşan gerçek hayattaki rock yıldızı Elvis Presley’nin hayatını kurgulayan son yapım. “Hound Dog”, “Heartbreak Hotel” ve “Can’t Help Falling in Love” gibi ikonik şarkıların yanı sıra Hollywood’da 1957’de Jailhouse Rock ve 1961’de Blue Hawaii gibi filmleri de yapan Presley’nin hayatı en son, Austin Butler’ın başrolünde oynadığı Baz Luhrmann müzikal biyografisi Elvis’te beyaz perdeye aktarıldı.

Agent Elvis fragmanı Netflix

- Reklam -

Daha önce adı Agent King olarak açıklanan yetişkin animasyon dizisi, çılgın bir konsepte sahip. Kısa süre önce yayınlanan fragmanın da gösterdiği üzere yaklaşan dizi, dünyayı teröristlere karşı savunmak için bir casus teşkilatı tarafından işe alınan Elvis Presley’nin ikili hayatını anlatacak.

Agent Elvis için yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Agent Elvis Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

“Elvis Presley sevdiği ülkeyi tehdit eden karanlık güçlerle savaşmak için gizli bir hükûmet casusluk programına dahil edildiğinde tulumunu bir jet roketiyle değiştirir ve bu sırada Rock’n Roll’un Kralı olarak günlük yaşamını sürdürmeye devam eder.”

Elvis’in neden casus olduğunu hâlâ bilmesek de, görüntüler onun bu iş için kesinlikle doğru adam olduğunun altını çiziyor. Örneğin 007 serisi ve inanılmaz araçları hakkında şaka yapan fragman, Elvis’in bir kalemin özel özelliklerini yalnızca bunun günlük bir nesne olduğunu bulmak için kullanmaya çalıştığını gösteriyor. Söz konusu kalemle bir düşmanı öldürüyor ve burada John Wick’e de bir göndermede bulunuyor.

- Reklam -

Agent Elvis fragmanı ayrıca dizinin 1960’lar ile 1970’ler arasında nasıl geçtiğinin altını çiziyor. Görüntüler birden fazla tarihi olayı ele alarak Elvis’i aya ayak basan ilk insan olarak gösteriyor. Elvis ayrıca Watergate skandalı 1974’te istifasına yol açmadan önce Başkan Richard Nixon ile el sıkışırken görülüyor.

Agent Elvis fragmanı

Henüz gün bazında bir tarih verilmemiş olsa da dizi Mart 2023 içerisinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Agent Elvis’in fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mağara Resimleri Gizemini Bir Mobilyacı Çözdü

Buzul Çağı’ndan Kalma 20.000 Yıllık Mağara Resimlerindeki Gizemi Londralı Bir Mobilyacı Çözdü

How to Train Your Dragon Live Action Film

DreamWorks’ün Ünlü Animasyon Serisi “How to Train Your Dragon” Live-Action Film Oluyor