in ,

Ahsoka’dan İlk Fragman: Anakin Skywalker’ın Eski Padawan’ı Maceraya Geri Dönüyor

Ahsoka fragmanı yayınlandı. Diziyle ilgili ilk görüntüler, Büyük Amiral Thrawn’ın İmparatortluğun varisi olarak gelişini gösteriyor.

Ahsoka Fragmanı: Yeni Star Wars Dizisi Yolda
- Reklam -
- Reklam -

Ahsoka dizisinin ilk fragmanı paylaşıldı. Lucasfilm nihayet yaklaşan Disney Plus Star Wars dizisinden ilk görüntüleri yayınladı.

Aslen Ashley Eckstein tarafından seslendirilen Ahsoka Tano, ilk defa animasyon dizisi Klon Savaşları sırasında yanında savaşan Anakin Skywalker’ın Padawan’ı olarak izleyicinin karşısına çıkmıştı. The Mandalorian 2. sezon ile canlı aksiyona geçiş yapan ve Rosario Dawson tarafından canlandırılan karakter nihayet kendi dizisiyle geliyor.

Artık daha yaşlı, bilge ve Jedi yollarından uzakta yaşayan Ahsoka’yı yeni bir macerada izleyecek olan dizi, onu muhtemelen uzun zamandır kayıp olan arkadaşlarıyla yeniden bir araya getirecek.

- Reklam -

Dizide Dawson’ın yanı sıra Mandalorian Sabine Wren rolünde Natasha Liu Bordizzo, kayıp asi Jedi Ezra Bridger rolünde ise Eman Esfandi yer alacak. Sabine ve Ezra ilk kez Star Wars: Rebels’da ortaya çıkmışlardı. Yeni dizi Ezra’nın (Taylor Gray tarafından seslendirilen) Büyük Amiral Thrawn ile birlikte bilinmeyen bir yerde kaybolması ve Ahsoka ile Sabine’in onu bulmak için yola çıkmasıyla sona ermişti. The Mandalorian 2. sezonda Ahsoka’nın hâlâ Thrawn’ı aradığı göz önüne alındığında, dizinin onu ve Sabine’i görevlerinde takip etmeye devam edeceği anlaşılıyor.

Ahsoka Fragmanı: Yeni Star Wars Dizisi Yolda

Ahsoka için pazarlama çalışmaları nihayet 2023 Star Wars Kutlaması etkinliğinde başladı. Bu kapsamda dizinin ilk fragmanı yayınlandı ve yıldızını Bilinmeyen Bölgeler’e ve ötesine götürecek yeni bir maceraya hazırladı. Ayrıca, diğer bazı popüler animasyon karakterlerinin canlı aksiyondaki ilk gösterimleri yapıldı ve daha fazlasının geleceğinin de ipucu verildi.

Yayınlanan yeni fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Ahsoka Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Dawson, Bordizzo ve Esfandi’nin yanı sıra dizide Anakin Skywalker rolünde, ilk olarak Star Wars öncüllerinde oynadığı ve en son Disney+ dizisi Obi-Wan Kenobi’de canlandırdığı rolü yeniden canlandıran Hayden Christensen de yer alacak. Darth Vader hikâyenin bu noktasında öldüğü için, muhtemelen ya flashback ya da bir Güç hayaleti olarak görünecek. Belki de ikisi birden…

Daha önce Clone Wars ve Rebels dizilerinde Mandalorian Gar Saxon rolüyle karşımıza çıkan aktör Ray Stevenson, dizide şu ana kadar sadece kötü adam ve güç kullanıcısı olarak tanımlanan bir rolde yer aldı. Dizide ayrıca Ivanna Sakhno da açıklanmayan bir rolde yer alıyor.

Ahsoka star wars

Dizi Ağustos 2023’te Disney Plus üzerinden yayınlanmaya başlayacak.

Ahsoka’nın ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Epichan Epichan dedi ki:

    Fragmanı beklediğimden iyi geldi. Ahsoka ve Thrawn kitaplarını okumak istiyordum bu diziden önce.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Indiana Jones and the Dial of Destiny 5 Yeni Fragman

Indiana Jones’un Veda Filmi “Dial of Destiny”den Yeni Fragmanı Yayınlandı

Dağlar Taşlar Tanığımdır - Sevim Çiçek

Sevim Çiçek’in İlk Öykü Kitabı “Dağlar Taşlar Tanığımdır” Yayımlandı