in ,

Pınar Deniz’in Başrolünü Üstlendiği Yeni Disney+ Türkiye Dizisi “Aktris”ten İlk Fragman

Aktris fragmanı yayınlandı. Disney+ Türkiye’nin yeni dizisinin başrollerinde Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu yer alıyor.

Aktris Fragmanı Disney Plus Türkiye Pınar Deniz
- Reklam -
- Reklam -

Aktris fragmanı paylaşıldı. Çalışmaları yaklaşık bir yıldır devam eden ve Avcı kod adıyla hazırlanan Disney Plus Türkiye dizisinin başrollerinde Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu yer alıyor.

Disney+ Türkiye geçen yıl yayın hayatına başladığından bu yana yerli orijinal yapımlara büyük ilgi gösteriyor. Ülkemizin en tanınmış isimleriyle çalışan platform, şimdi de Aktris adlı dizisiyle ilgili tanıtım kampanyasını başlattı. Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yapımını BKM üstlenirken, yönetmenliğini Soner Caner yapıyor. Senaryo ise Hakan Bonomo tarafından kaleme alındı. Filmle ilgili ilk görseller geçen yılın ağustos ayında paylaşılmıştı.

Dizinin konusu ise Türkiye’nin en ünlü yıldızının hayatından esinleniyor. Gündüz ışıltılı dünyasından gece karanlık dünyasına keskin bir geçiş yapan yıldızın suç, gerilim ve mizah öğelerini bir arada barındıran hikâyesi, izleyicilere sürükleyici bir deneyim sunmayı vadediyor.

- Reklam -

Aktris Fragmanı

Yargı, Aşk 101, Vatanım Sensin, Aşkın Kıyameti, Bir Deli Rüzgar ve Sil Baştan gibi yapımlarda rol alan Pınar Deniz ayrıca Karanlık Gece ve İnsanlar İkiye Ayrılır filmleriyle de tanınıyor. Uraz Kaygılaroğlu ise Erşan Kuneri, Aşk 101, Ayak İşleri, Seferin Kızı, Masum Değiliz, Yedi Güzel Adam, Pis Yedili gibi dizleriyle ve ayrıca Karakomik Filmler, Çakallarla Dans 5, Bamsı Beyrek, Dönerse Senindir ve Ejder Kapanı filmlerindeki rolleriyle tanınıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’na Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek ve Serhat Kılıç gibi isimler eşlik ediyor. Dizinin tanıtım fragmanı ise başrol oyuncusu Pınar Deniz’in farklı duygu geçişlerini yansıtmasıyla dikkat çekiyor.

- Reklam -

Yasemin karakteriyle başrolde yer alan Pınar Deniz’in farklı ruh hallerini yansıtan tanıtım fragmanı, dizinin hikâyesi hakkında izleyicileri meraklandırdı. Yayınlanan fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Aktris Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Disney+’ın yeni orijinal dizisi Aktris, 31 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye ve dünya genelinde aynı anda yayına girecek.

Aktris dizisi için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Uranüs James Webb Uzay Teleskobu

James Webb Uzay Teleskobu, ‘Buz Devi’ Uranüs’ten Büyüleyici Bir Görüntü Yakaladı

Nicolas Cage Renfield Dişler Dracula

Nicolas Cage’in Yeni Dracula Filmi “Renfield” için Dişlerini ‘Törpülettiği’ Ortaya Çıktı