in ,

Alice in Borderland’ın Beklenen 2. Sezonundan İlk Fragman Paylaşıldı

Alice in Borderland 2. sezon fragmanı paylaşıldı. Netflix’in beğenilen manga serisinden uyarladığı dizisi, maceralarına kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.

Alice in Borderland 2. sezon fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Alice in Borderland 2. sezon fragmanı yayınlandı. Haro Aso’nun aynı adlı manga serisinden uyarlanan live-action Netflix dizisi, maceralarını bıraktığı yerden devam ettirmeye hazırlanıyor.

İlk sezonu toplamda 8 bölümden oluşan ve 2020’de yayınlanan Alice in Borderland, terk edilmiş bir Tokyo’da mahsur kalan ve ölümcül oyunlarda rekabet etmek zorunda kalan iki müttefik Ryohei Arisu (Kento Yamazaki) ve Yuzuha Usagi’nin (Tao Tsuchiya) maceralarını konu alıyordu. Yayınlanışından kısa bir süre sonra oldukça ilgi gören yapım, yeni bir dizi tehlikeli oyun sunacak olan 2. sezon için yenilendi.

Alice in Borderland yeni oyunlarla birlikte yeni bir oyuncu kadrosunu da beraberinde geliyor. Bunlar arasında lise öğrencisi Heiya rolünde Yuri Tsunematsu, “Kulüplerin Kralı” Kyuma rolünde Tomohisa Yamashita, Banda rolünde Hayato Isomura, Matsushita rolünde Kai Inowaki, Yaba rolünde Katsuya Maiguma ve Kotoko rolünde Honami Sato gibi isimler yer alıyor. Yeni Alice in Borderland oyuncuları, 2. sezon için geri dönen Yamazaki ve Tsuchiya’ya katılıyor.

- Reklam -

Alice in Borderland 2. sezon fragmanı

Yeni oyuncular dışında 2. sezon için geri dönen oyuncular arasında Kento Yamazaki, Tao Tsuchiya, Riisa Naka, Keita Machida, Sho Aoyagi, Nijiro Murakami, Dori Sakurada, Yuki Morinaga, Aya Asahina ve Ayaka Miyoshi yer alıyor. Yeni sezon, Haro Aso’nun orijinal manga serisinin ikinci yarısıyla hız kazanmayı bekliyor.

Şimdi, Shunsuke Sato yönetmenliğinde çıkacak olan dizinin 2. sezonuyla ilgili ilk fragman, Netflix’in TUDUM etkinliğinde paylaşıldı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Alice in Borderland 2. Sezon Tanıtım Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizinin yeni sezonu, bu yılın aralık ayında Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Henüz gün olarak bir çıkış tarihi yok ve 2. sezonun kaç bölüm olacağı da açıklanmadı. Ancak hayranlarına Arisu ve Usagi’nin atladığı gizemli yeni Shibuya’daki birçok yeni oyunu gösteren ilk görüntüler böylece ortaya çıkmış oldu. İkili ilk sezonda oldukça zorlu bir yolu geride bıraktılar. Fakat her şey daha da kötüye gidecek gibi görünüyor.

Alice in Borderland’ın 2. sezonu için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı ve yeni sezon teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Haplo Haplo dedi ki:

    Japon dizisi. Çok net squid game’in önünde bir dizi. Bayadır 2.sezonu bekliyordum, güzel haber.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

enola holmes 2 fragmanı

Millie Bobby Brown ve Henry Cavill’lı “Enola Holmes 2″den İlk Fragman Yayınlandı

James Cameron Avatar 2 senaryosu

James Cameron, Üzerinde Bir Yıl Çalıştığı “Avatar 2” Senaryosundan Neden Vazgeçtiğini Açıkladı