in ,

Hayatta Kalma Temalı Manga Serisinden Uyarlanan “Alice in Borderland”ın 2. Sezonundan Yeni Fragman

Alice in Borderland dizisinden yeni fragman paylaşıldı. Netflix’in ünlü manga serisinden uyarladığı Japon dizisi uzun bir aranın ardından geri dönüyor.

Alice in Borderland Dizisinden Yeni Fragman Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Alice in Borderland dizisi için yeni ve resmi fragman yayınlandı. Haro Aso tarafından yazılan ve çizilen aynı manga serisinden uyarlanan dizide, tanıdık karakterler hayatta kalma yolculuğuna devam edecek.

İlk sezonuyla tam 2 sene önce bugünlerde (10 Aralık 202) başlayan Japon dizisi, Arisu (Kento Yamazaki) adında genç bir adam ve onun Usagi (Tao Tsuchiya) adlı bir kadının, Tokyo’nun distopik ve fütüristik bir versiyonunda bir dizi şiddet içeren oyunda savaşmalarını ve hayatta kalmalarını konu ediniyor. Bolca kan ve ölümün yer aldığı ilk sezon için gelen olumlu yorumlar ve eleştirilerle birlikte yapım için kısa sürede 2. sezon onayı verildi. Dizinin yeni sezonundan ilk fragman da, geçen eylülde gerçekleşen Tudum etkinliği ile paylaşıldı.

2. sezon, ilk sezonda ölen isimlerin ardından birçok yeni oyuncuyu ağırlıyor. Bunlar arasında Heiya rolünde Yuri Tsunematsu, “Kulüplerin Kralı” Kyuma rolünde Tomohisa Yamashita, Banda rolünde Hayato Isomura, Matsushita rolünde Kai Inowaki, Yaba rolünde Katsuya Maiguma ve Kotoko rolünde Honami Sato yer alıyor.

- Reklam -

Şimdi de dizinin yayınlanışına iki hafta kala resmi fragman Netflix tarafından paylaşıldı. “Tüm oyunları geçersek gerçek dünyaya dönebilir miyiz?” cümlesiyle paylaşılan görüntülere hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

Alice in Borderland Dizisi Türkçe Altyazılı Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

“Arisu (Kento Yamazaki) ve Usagi (Tao Tsuchiya), kendi dünyalarına geri dönebilmek için Borderland’in gizemlerini çözmek zorunda. Bu gizemleri çözecek anahtarları bulmak için yeni dostlar ve düşmanlar edinip tüm oyunların yaratıcısıyla tanışıyorlar ve ilk sezondakinden çok daha zor oyunlarda yarışıyorlar. Geriye sadece Vale, Kız ve Papaz kartı oyunları kalsa da hepsini toplayıp gerçek dünyaya dönmeleri mümkün olacak mı? Dünyayı etkisi altına alan popüler dizi, daha fazla gerilim ve heyecanla geri dönüyor!”

Hem ilk fragman hem de resmi fragmanda da görüleceği üzere, Alice in Borderland 2. sezon ile kahramanlarımızın savaşacağı oyuncular daha psikopat ruhlu, oyunlar ise daha da büyük ve çılgın olacak. Farklı oyun kartlarıyla (ve muhtemelen farklı bölgeyle) ilişkili oyuncular, Arisu, Usagi ve çetenin geri kalanı için yenmek için gerçek bir meydan okuma olacak. Sonuçta, oyunun kuralı gereği başka seçenekleri yok.

- Reklam -

Alice in Borderland Dizisinden Yeni Fragman Yayınlandı

Shinsuke Sato’nun yönettiği Alice in Borderland’ın 2. sezonu, 22 Aralık 2022 tarihinde tüm bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Slash Film

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Grand Hotel Europa - Ilja Leonard Pfeijffer

Hollandalı Yazar Ilja Leonard Pfeijffer’ın Geçmişle Hesaplaştığı “Grand Hotel Europa” Kitabı Raflarda

The Last of Us Dizisinden Yeni Fragman Paylaşıldı

“The Last of Us” Dizisinden Resmi Fragman: Kıyamet Sonrası Dünyaya Yeni Bakış