in

Alison Brie, She-Hulk Rolüyle Marvel’a Katılabilir

Alison Brie, She-Hulk rolünü alacak, iddiaları giderek kuvvetleniyor. Disney+’ın yeni dizisi için başrol adayından ilk açıklama geldi.

Alison Brie She-Hulk
- Reklam -
- Reklam -

Disney+ dizisi She-Hulk için oyuncu kadrosuna dair dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Alison Brie, dizinin başrolü için kuvvetli adaylar arasında.

The Incredible Hulk karakteri Marvel Sinematik Evreni’nin önemli parçalarından birisi. Karakterin hem solo filmlerini izlemiş hem de Avengers yapımlarında kendisini daha yakından tanıma fırsatı bulmuştuk. Buna rağmen MCU’da Hulk’ın dişi karşılığı olan She-Hulk karakteri ne yazık ki canlandırılamamıştı. Son günlerde çıkan bir söylenti Alison Brie’nin She-Hulk rolüyle Disney+’ta yayınlanacak yeni dizilerde yer alabileceği söylüyordu. Brie geçen günlerde bu iddialar hakkında garip bir cevap verdi.

Disney ve Marvel bir araya gelerek She-Hulk’ın geleceği hakkında konuştu. Marvel’ın çizgi roman evrenin She-Hulk, Bruce Banner’ın kuzeni Jennifer Susan Walters tarafından yaratılıyordu. Susan bir kaza sonucu tıpkı Bruce gibi kanının değişmesine yol açmıştı; o da sinirlendiğinde Bruce gibi yeşil bir yaratığa dönüşüyordu. Ancak She-Hulk formuna dönüşen Susan hiçbir zaman kendi kişiliğini, düşüncelerini ve anılarını kaybetmiyordu; tıpkı Endgame’de gördüğümüz Professor Hulk gibi. She-Hulk çizgi romanda her ne kadar Avengers’ın hatta Fantastic Four’un bir parçası olsa da hiçbir zaman The Incredible Hulk kadar popüler bir karakter olamadı.

- Reklam -
Alison Brie
Alison Brie

Geçen hafta Twitter’da oldukça konuşulan bir söylenti ortaya çıktı ve bu söylenti odağında şu satırı içeriyordu: “Disney, She-Hulk’ı canlandırması için Alison Brie’ye benzeyen oyuncular arıyor.” Konunun büyük tartışmalara yol açma sebebi bu ilanın çok saçma olduğuydu. İnsanlar ona benzeyen birisini işe almak yerine neden kendisine sormuyorsunuz yorumlarıyla rahatsızlıklarını dile getirdiler. The Late Late Show with James Corden isimli gece programına katılan Alison Brie’ye She-Hulk konusu hakkında sorular yöneltildiğinde başarılı oyuncu dikkat çeken bir yanıt verdi.

She-Hulk Rolünü Alison Brie Üstlenebilir

Kendisi bu haberleri biraz geç gördüğünü ve Instagram hesabını açtığında kendisiyle She-Hulk’ın fotoğraflarını yan yana gördüğünü söyledi. Bunun yanı sıra karakteri çok havalı bulduğunu ve rolle de ilgilendiğini eklemesinin ardından, “Haberi görür görmez birilerini aradım,” cümlesini kurdu.

Rolle ilgilendiğini birkaç defa tekrar ettiği gözlerden kaçmasa da birilerini aradım cümlesini ağzından kaçırmışçasına tepkiler vermesi onun çoktan rolün sahibi olduğunu kanıtlar nitelikte. Programın sunucusu James Corden, Brie’ye “Şu anda senin She-Hulk olduğundan oldukça eminim,” dedikten sonra kendisi sessiz kalarak gülmeyi tercih ediyor.

- Reklam -

Hayranların büyük bir çoğunluğu She-Hulk rolü için olan yarışın çoktan sonlandığından eminler. Ancak ortada henüz resmi bir açıklama yok.

Disney’in She-Hulk kararı önümüzdeki günlerde netleşecek. Dizinin olası yayın tarihi olarak ise 2022 yılı gösteriliyor.

YouTube video

Peki siz böyle bir karara nasıl yaklaşırsınız? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* The Witcher Dizisinde Vesemir Rolü Belli Oldu

Kaynak: ScreenRant

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Şöyle kallavi bir HulkPower görsek iyi olur. Göremedik ya o yüzden. :slight_smile:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Red Hulk’ı ne zaman göreceğiz artık ? Güzel bir Hulk filmi çekilse ve baş düşman Red Hulk olsa…Hayali bile güzel :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Maddenin Yeni Hali

Maddenin Yeni Bir Hali Tesadüfen Keşfedilmiş Olabilir

Dede Korkut Destanı'nın Türkmenistan Boyları

Dede Korkut Destanı’nın Türkmenistan Boyları Yayımlandı