in ,

Altered Carbon 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Altered Carbon 2. sezon fragmanı yayınlandı. Netflix’in bilimkurgu dizisinde yeni Takeshi Kovacs ile tanışma vakti.

Altered Carbon 2. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Richard K. Morgan’ın aynı adlı bilimkurgu romanından uyarlanan Altered Carbon dizisinin 2. sezon tanıtım fragmanı Netflix üzerinden yayınlandı.

İlk sezonu tam 2 sene önce bugünlerde yayımlanan ve dönemi için Netflix’in en pahalı işlerinden biri olan Altered Carbon, konusu ve görselliğiyle oldukça dikkat çekici bir yapımdı. Gelecekte gelişen teknolojiyle birlikte insan bilincinin farklı bir bedene aktarılması sağlanabiliyor ve böylece önemli isimler hayatlarına devam ediyorlardı. Hikâyenin merkezinde yer alan Takeshi Kovacs da bir cinayeti çözmesi için yıllar sonra bilinci yeni bir bedene yüklenip hayata döndürülen bir isim.

Altered Carbon 2. Sezon

- Reklam -

Geçtiğimiz günlerde 2. sezonun çıkış tarihi de duyurulan yapımdan nihayet yaklaşık 1 dakikalık bir tanıtım fragmanı da yayınlandı. Fragmandan hemen önce de bazı tanıtım görselleri paylaşıldı.

Fragmanı hemen aşağıdan izlemeniz mümkün:

Altered Carbon 2. Sezon | Tanıtım Fragmanı

YouTube video

Richard K. Morgan’ın ilk romanı olma özelliğini taşıyan eser aynı zamanda Takeshi Kovac serisinin de ilk kitabı. Kitap, Değiştirilmiş Karbon adıyla İthaki Yayınları etiketiyle dilimize çevrilmişti.

Eseri diziye uyarlayan isim ise Laeta Kalogridis. Kendisini Shutter Island ve Alita: Battle Angel gibi yapımlarla tanıyoruz. Takeshi Kovacs karakterini ilk sezonda canlandıran İsveç aktör Joel Kinnaman ise yerini yeni bedenine bırakacak. Yeni sezonda bu karakteri canlandıran isim de Marvel Sinematik Evreni’nin The Falcon’u olarak bildiğimiz Anthony Mackie olacak. Kendisi ayrıca bir başka Netflix yapımı Black Mirror dizisinde de rol almıştı.

- Reklam -

Altered Carbon 2. Sezon

Altered Carbon 2. sezonda tanıdık bazı isimler de geri dönüyor. Bunların ilki Quellcrist Falconer karakteriyle tanınan Renee Elise Goldsberry. Diğeri de özellikle hayranları mutlu edecek bir isim: Poe karakteriyle ikinci sezonda olup olmayacağı belirsiz bir isim olan Chris Conner da yeni sezon fotoğraflarında göze çarpan isim oluyor. Anthony Mackie ile birlikte Torben Liebrecht, Lela Loren, Simone Missick, James Saito ve Dina Shihabi dizinin yeni sezonunda karşılacağımız diğer oyuncular olacak.

Dizinin ikinci sezonu 27 Şubat 2020 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Yeni yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? İlk sezonu beğenmiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Değiştirilmiş Karbon: Bilimin Bedeninden Kurguyla Ayrılmak

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nobel Ödüllü Olga Tokarczuk İmzalı "Sür Pulluğunu Ölülerin Kemikleri Üzerinde" Çıktı

Nobel Ödüllü Olga Tokarczuk İmzalı “Sür Pulluğunu Ölülerin Kemikleri Üzerinde” Çıktı

The Mandalorian 2. Sezon

The Mandalorian 2. Sezon Çıkış Tarihi Netleşti