in

Altered Carbon 2. Sezon Netflix’te Yayında!

Altered Carbon 2. sezon bölümleri yayınlandı. Netflix’in sevilen bilimkurgu uyarlamasında yeni sezon heyecanı yaşanıyor!

Altered Carbon 2. Sezon Yayında - Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in ilk sezonuyla kısa zamanda kendisine dikkat çeken bir izleyici kitlesi yarattığı Altered Carbon dizisi, 2. sezon bölümleriyle kanaldaki yerini aldı. Değiştirilmiş Karbon’un yeni bölümleri 27 Şubat 2020 itibarıyla Netflix kütüphanesinde izlenebilir durumda!

Richard K. Morgan’ın bilimkurgu kitap serisi Takeshi Kovacs üçlemesinden uyarlanan Netflix dizisi, bugün saat 11.00 itibarıyla yeni bölümleriyle izleyicinin karşısına çıktı.

Dizinin yeni sezonuna dair bir süredir yeni fragmanlar gelmeye devam ediyordu. 51 saniyelik kısa fragmandan sonra, sezonun asıl fragmanı da geçen günlerde yayınlanmıştı.

- Reklam -

Altered Carbon 2. Sezon Yayında - Netflix

Netflix’in kitap uyarlaması fantastik/bilimkurgu dizileri arasında, en yüksek bütçeli yapımlarından birisi olan Altered Carbon; ilk sezonuyla oldukça beğenilmişti. Dizinin 10 bölümden oluşan 1. sezonu 2 Şubat 2018 tarihinde yayınlanmış ve ardından seri uzun sayılabilecek bir sessizliğe bürünmüştü. Sonunda, 2 yıllık ara sonrası 8 bölümden oluşan 2. sezon hayranlarla buluşturuldu.

Dizinin yaratıcı koltuğunda Shutter Island, Alita: Battle Angel ve Alexander filmlerinin yazarları arasında bulunan ve Avatar filminin yapımcılarından Laeta Kalogridis yer alıyor.

Altered Carbon 2. Sezon, Yeni Takeshi Kovacs’ı da İzleyiciye Tanıtıyor

Karanlık bir gelecekte geçen dizi, insan bilincinin bedenler arasında transfer edilebildiği bir alternatifi konu alıyor. Bu transferler sayesinden neredeyse ölümsüzlüğe ulaşan zengin sınıfı öyküde önemli bir rol alıyor. Anlatının ortasında ise gizemli bir cinayeti çözmek için hayata döndürülen Takeshi Kovacs var.

Hal böyle olunca da 1. sezonda İsveçli oyuncu Joel Kinnaman (Robocop, Suicide Squad, Run All Night) ağırlıkta olmak üzere; Will Yun Lee ve Byron Mann tarafından da canlandırılan Takeshi Kovacs rolü yeni bir isme devrediliyor. Dizinin yeni bölümlerinde Kovacs karakterini Marvel Sinematik Evreni’nde The Falcon olarak tanıdığımız Anthony Mackie canlandırıyor.

- Reklam -

Altered Carbon 2. Sezon

Anthony Mackie ismine Marvel yapımları dışında Synchronic, Black Mirror ve Shelter gibi yapımlardan da aşinayız.

2. sezonda Chris Conner ve Renée Elise Goldsberry aynı rollerine geri dönecek. Onlarla birlikte yeni sezonda yapımın kadrosuna Simone Missick, Dina Shihabi, Lela Loren, Torben Liebrecht ve James Saito gibi isimler katılıyor.

Altered Carbon 3. sezon için henüz bir gelişme yok. Ancak Netflix’in bu popüler yapımı en az birkaç sezon daha devam ettireceği öngörülüyor. Dizinin uyarlandığı kitap serisinin üç kitaptan oluştuğunu hatırlatalım.

Ayrıca Netflix, 19 Mart 2020 tarihinde yayına girecek bir de Altered Carbon animesi için hazırlık yapıyor. Anlayacağınız Değiştirilmiş Karbon’un dünyası ile bir süre daha birlikte olacağız.

YouTube video

Peki siz 2. sezonu nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Ragnarok 1. Sezon İncelemesi

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

ÇEKİLİŞ: Ahmet Burak Turan'dan "Türk Canavarları Sözlüğü"

ÇEKİLİŞ: Ahmet Burak Turan’dan İMZALI “Türk Canavarları Sözlüğü”

Bülbülü Öldürmek

Bülbülü Öldürmek Yeni Yayıneviyle Raflarda!