in

Amazon’un Orlando Bloom’lu Fantastik Dizisi “Carnival Row”dan Yeni Fragman

Amazon Prime’ın mitoloji, steampunk ve fantazyayı bir araya getirdiği Orlando Bloom’lu yeni dizisi “Carnival Row”dan fragman var!

Carnival Row
- Reklam -
- Reklam -

Şöyle sağlam prodüksiyonlu güzel bir fantastik/drama arayanların imdadına Amazon koşuyor. Amazon Prime adlı dijital yayın servisinde karşımıza çıkacak olan Carnival Row dizisinden yepyeni bir fragman geldi!

Guillermo del Toro’nun da yapım ekibinde bulunduğu dizide başrollerde Orlando Bloom ve Cara Delevingne var. Bir steampunk atmosferinde geçen yapımda insanlar ve çeşitli mitolojik canlıları aynı toplumda görüyoruz. Periler elbette mülteci konumunda. İnsanlarla yaşamaları, sevişmeleri ve bir yerlere uçmaları yasak. Gerginlik giderek artıyor, ortada ise bir cinayet var. İnsan dedektif Rycroft Philostrate (Orlando Bloom) ve Vignette Stonemoss (Cara Delevingne) adlı peri, iki ırk arasında patlayacak krizin tam ortasındalar. Bir peri kadınının vahşice öldürülmesini araştıran Philostrate, Stonemoss ile de giderek yakınlaşacaktır.

Carnival Row Fragmanı İzlemek İçin:

YouTube video

- Reklam -

İmkânsız bir aşk, mitoloji, steampunk, dedektiflik hikâyesi, usta oyuncular derken Carnival Row bizlerin ilgisini çekmeyi gerçekten de başardı.

Yüzüklerin Efendisi üçlemesiyle kalbimizi çalan Orlando Bloom’a eşlik eden Cara Delevingne’i ise Anna Karenina, Suicide Squad ve Valerian and the City of a Thousand Planets filmlerinden hatırlıyoruz.

Yapımda ayrıca bir dönem dizisinin olmazsa olmaz oyuncularından Jared Harris de yer alıyor. Oyuncu kadrosundaki diğer isimler ise şöyle: Waj Ali, Leanne Best, Jamie Harris, Andrew Gower, Indira Varma, David Gyasi, Karla Crome, Tamzin Merchant ve Scott Reid.

- Reklam -

René Echevarria ve Travis Beacham ikilisinin yaratıcısı olduğu Carnival Row 30 Ağustos’ta Amazon Prime kanalında yayınlanmaya başlayacak. Dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.

Carnival Row’u siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Titans 2. Sezon

Titans Dizisinden Bruce Wayne ve Deathstroke’lu 2. Sezon Fragmanı

Disney Disney+

Disney+ Ne Zaman Çıkıyor, Abonelik Ücreti Ne Kadar?