in

Amazon Prime’ın Kaderi 1 Milyar Dolarlık “Yüzüklerin Efendisi” Dizisine Bağlı Olabilir

Amazon Prime yapımı Yüzüklerin Efendisi dizisi “The Rings of Power” başarılı olamazsa, kanalı zor günler bekliyor olabilir.

amazon prime yüzüklerin efendisi
- Reklam -
- Reklam -

Amazon Prime Video platformunun kaderi Yüzüklerin Efendisi dizisine bağlı olabilir. Paylaşılan yeni bir rapor, yayın servisinin The Rings of Power’ın neden başarılı olmasını sağlamak zorunda olduğunu ortaya koydu.

Dijital platform savaşlarında Netflix ve Disney Plus’ın liderlik mücadelesi sürerken Amazon Prime, Yüzüklerin Efendisi dizisi Güç Yüzükleri’yle rakipleri karşısında daha güçlü bir konuma gelmeyi hedefliyor.

Beklenen dizinin ilk sezonu daha önce filmlerin de çekimlerinin yapıldığı Yeni Zelanda’da kayda alındı. İkinci Çağ’da anlatılan olayların ele alınacağı dizi yüzüklerin dövülmesinden Sauron’un yükselişine kadar birçok olayı ekranlara taşımaya hazırlanıyor. Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemelerinden binlerce yıl öncesinde geçen yapımın oyuncu kadrosunu Morfydd Clark (Galadriel), Nazanin Boniadi, Peter Mullan, Robert Aramayo (Elrond) ve Benjamin Walker gibi oyuncular oluşturuyor.

- Reklam -

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Numenor

“Amazon Prime, Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Başarılı Olmak Zorunda”

Amazon’la ilişkili anonim kaynakların Insider’a verdiği bilgilere göre Prime Video servisinin kaderini 1 milyar dolarlık bir bütçeye sahip olan Güç Yüzükleri dizisi belirleyecek. Bu kaynaklara göre, Prime Video yöneticileri platformun bir geleceğe sahip olabilmesi için dizinin başarılı olmasını sağlamak zorunda. Aksi takdirde şirket Amazon Studios’un varlığını ve amacını yeniden değerlendirme yoluna gidebilir.

“Dizi başarılı olacak çünkü Amazon’daki yöneticiler bunu başarmaya mecburlar. Eğer başarılı olamazlarsa, Andy Jessy ve yönetim kurulunun yönelteceği sorularla karşılaşacaklar. ‘Eğer bu işi başaramayacaksa Prime Video niye var ki?’ Başarılı olmak zorundalar. Başka bir seçenekleri yok.”

5 sezon ve toplamda 50 saatlik bir ekran süresine sahip olacağı bilinen The Rings of Power şimdiye kadar bir dizi için harcanan en yüksek bütçeye sahip. Öte yandan yapım, bazı ülkelerde ilk iki bölümüyle sinemalarda da yer bulacak. Bu sayede Amazon sinemaya yakın izleyici kitlesini de bünyesine çekmeyi planlıyor.

- Reklam -

The Lord of the Rings: The Rings of Power Amazon’un rakip yayın platformlarıyla mücadelede vites artırmak adına oynadığı büyük bir kumar ve görünüşe göre Prime Video tarafında her şey bu kumara bağlı.

amazon yüzüklerin efendisi güç yüzükleri

Dizi hakkında yayınlanan ilk yorumlar olumlu gözükse de, yapımın sezon genelinde nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor. Güç Yüzükleri dizisi 2 Eylül 2022 tarihinde yayına başlayacak.

Siz bu rapor hakkında ne düşünüyorsunuz? Diziden umutlu musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: We Got This Covered

M. Yusuf Kaba

2002 yılında İstanbul'da doğdum. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim hayatıma devam ediyorum. İlgi alanlarım arasında kitaplar, animasyon yapımları ve oyunlar yer alıyor. Aynı zamanda amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Wocax Wocax dedi ki:

    Eğer bu kadar çok başarılı olmasını istiyorlarsa saçma sapan işler yapmayacaklar mesela yazarın bizzat söylediği elfler ayrı bir ırk onların hepsi beyaz demesine rağmen aiyahi elf koymayacaklar saçma sapan (yani aşırı abartı) lgbt işlerini yapmayacaklar büyük dizilere bakın hiç böyle değil eğer başarılı olmak istiyorlarsa böyle yapmalılar

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the sandman uyku hastalığı gerçek

The Sandman’deki Uyku Hastalığı 1900’lerde Yaşanan Gerçek Bir Salgından İlham Alıyor

yapay zeka çizgi roman

Tamamı Yapay Zekâ Tarafından Yazılıp Çizilen Çizgi Roman Gündem Oldu: Eser, İnsan Eti Yiyenlerin Yalnızlığını Anlatıyor