in

American Gods 3. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı

American Gods 3. Sezon yayın tarihi açıklandı. Starz’ın Neil Gaiman romanından uyarladığı dizi, uzun bir aradan sonra geri dönüyor.

American Gods 4. Sezon iptal
- Reklam -
- Reklam -

Geçen haftalarda ilk fragmanı da yayınlanan Amerikan Tanrıları dizisinden bir güzel haber daha geldi. American Gods 3. sezon çıkış tarihi sonunda açıklandı. Starz kanalında yayınlanan, çevrimiçi olarak ise Amazon Prime platformuna ile gelen ve Neil Gaiman romanından uyarlanan dizi, yeni bölümleriyle 2021’in başlarında geliyor.

Neil Gaiman’ın hem senarist hem de yapımcı olarak dahil olduğu yapımın ilk sezonu 2017 yılında çıkmıştı. Hannibal ve Pushing Daisies ile tanınan Bryan Fuller, Michael Green ile birlikte diziyi yaratan isimler oldular. Ancak ikili, sadece ilk sezon için gösterinin başında durabildiler. American Gods’ın ilk sezonu her ne kadar övgü dolu sözler toplasa da, Starz kanalı Fuller ve Green’in yerine Jesse Alexander’ı getirdi. Ancak Heroes ve Lost gibi yapımlarla tanınan Alexander da sadece birkaç ay işin başında kalabildi ve sonra ayrıldı. 2. sezon da resmi bir sorumlu olmadan devam etti. 3. sezon için işe alınan isim ise Charles Eglee oldu. Ancak tartışmalar hâlâ bitmiş değil.

Tüm bu bilgilerin ışında Starz, sevindirici haberi hem romanı yazan hem de dizinin yapımcılarından biri olan Neil Gaiman’ın özel bir mesajıyla duyurdu. Yayınlanan son bölümün ardından geçen yaklaşık iki yıllık bir aranın ardından, American Gods 3. sezon 1. bölüm ile 10 Ocak 2021 tarihinde yayınlanacak.

- Reklam -

American Gods 3. Sezon Fragmanı

Sosyal medya hesabından yapılan resmi duyuru, roman okuyucularının tanıyacağı bir malzeme kullanarak yapıldı.

Neil Gaiman: “American Gods 3. Sezon Çok Daha İyi Olacak”

- Reklam -

Takviminizde 10 Ocak’ı işaretleyin. Çocuklar için.

Duyuruya ek olarak yazar Neil Gaiman da diziyle ilgili bir güncelleme paylaştı ve 3. sezonun, 2. sezondaki farklı planlamanın ardından tekrar yoluna gireceğini vadetti. Yazar, paylaştığı uzun yazıda istediğiniz her şeyi bulabileceğinizi söyledi. Ayrıca mesajında 3. sezonun ilk 4 bölümünden bazı kaba kesitler gördüğünü ve harika gözüktüğünü de söyledi. 10 Ocak’ta Starz’da, tüm dünyada ise 11 Ocak 2021’de yayınlanacağını da duyurusuna ekledi.

Gaiman’ın yaptığı paylaşımın ilgi çekici kısmı, tarihten ziyade 2. sezonun izleyici beklentilerinin oldukça gerisinde kaldığının kısmen kabulü gibi gözüküyor. Yeni gelecek sezonun içine sinmiş olması da diziyi bekleyen hayranları bir nebze daha rahatlatmış gözüküyor.

American Gods 3. Sezon Çıkış Tarihi

American Gods 3. sezon için sizlerin beklentileri neler? Sizce 2. sezondan daha iyi bir iş ortaya çıkacak mı? Amerikan Tanrıları kitabını okudunuz mu? Yorum ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.


* Supernatural 15. Sezon Finali, Jared Padalecki’nin Favori Bölümü Olmuş

Kaynak: Indie Wire

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Black Narcissus Fragmanı

Black Narcissus Fragmanı: Kült Roman Şimdi de Dizi Oluyor

Kurt Russell

Kurt Russell: Hayatı ve Filmleri Hakkında 8 Gerçek