in

American Horror Stories’in Yayın Tarihi Açıklandı

American Horror Stories dizisinin yayın tarihi belli oldu. Popüler korku antolojisi American Horror Story, yan dizisi için gün sayıyor.

American Horror Stories yayın tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Meşhur korku antolojisi American Horror Story’nin yan dizisi olarak yola çıkan American Horror Stories için yayın tarihi belli oldu. Yaratıcı koltuğunda Ryan Murphy’nin bulunduğu dizi bu yaz izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yapımın oyuncu kadrosunda öne çıkan isimler arasında Kevin Mchale, Dyllón Burnside, Charles Melton ve Nico Greetham bulunuyor.

Fargo, Better Things ve Atlanta gibi dizilerle tanınan FX kanalının popüler yapımlarından American Horror Story, spin-off dizisi için gün sayıyor. Yeni dizi orijinalinden farklı olarak Hulu adlı dijital yayın platformunda izleyicinin karşısına çıkacak.

İlk olarak 2011 yılında yayınlanmaya başlayan ve her sezonunda başka bir temaya odaklanan korku antolojisi bugüne dek akıl sağlığı, cadılık, ucube sirki, otel gibi temalar işledi. Dizi son olarak 2019’da “1984” başlıklı sezonu yayınladı. 10. sezon için de meraklı bekleyiş sürüyor.

- Reklam -

American Horror Stories Dizisinde Her Bölüm Birer Saat Sürecek

American Horror Stories

American Horror Story, Glee, Pose, Ratched, American Crime Story ve Feud gibi yapımlarla tanıdığımız Ryan Murphy’nin yaratıcı koltuğunda oturacağı dizi 1. sezonda toplam 18 bölüm barındıracak.

American Horror Stories 15 Temmuz 2021 tarihinde haftalık olarak yayınlanmaya başlayacak. Yapımda her bölüm toplamda bir saat sürecek. Final bölümü ise 31 Ekim 2021 tarihinde, Cadılar Bayramı’nda yayınlanacak.

Dyllon Burnside (Pose, High Maintenance ve Yinz), Nico Greetham (The Prom, Dinner in America ve Dramarama), Kevin McHale (Glee, True Blood ve Zoey 101), Charles Melton (Riverdale, American Horror Story ve Bad Boys For Life), Stephane Nicoli (Silent Hill, Cursed, Resident Evil: Extinction), Danny Trejo (Heat, Machete ve From Dusk Till Dawn), Kaia Gerber (American Horror Stories, Sister Cities ve The Last Day of Summer) ve Paris Jackson (Gringo, Habit) oyuncu kadrosunda bulunan bazı isimler.

- Reklam -

Ana dizinin oyuncularından Sarah Paulson, aynı zamanda yapımın yönetmen kadrosunda da yer alacak. Paulson’un hangi bölümü yöneteceği ise şimdilik bilinmiyor.

Yan dizinin orijinalinden farklı olarak nasıl hikâyeleri ekrana taşıyacağı ise merakla bekleniyor.

Sizin American Horror Stories dizisinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Reminiscence fragmanı zihin gezgini

Reminiscence Fragmanı: Hugh Jackman’lı Zihin Gezgini Yolda

Reservation Dogs 2. sezon taika waititi

Reservation Dogs’un Yayın Tarihi Açıklandı: Taika Waititi Dizisi Geliyor