in

American Horror Story 10. Sezon Çekimleri Başlıyor

American Horror Story 10. sezon çekimleri bu ay başlıyor. Dizinin yeni sezonunda yer alacak oyuncu kadrosu da açıklandı.

American Horror Story
- Reklam -
- Reklam -

2011 yılında yayın hayatına başlayan ve drama / korku / gerilim türlerini bünyesinde barındıran American Horror Story 10. sezon için geri sayıma geçti. Dizinin yeni sezonunda karşımıza çıkacak oyuncular The AHS Zone adlı Twitter hesabı üzerinden duyuruldu. Sezonun çekimleri ise önümüzdeki günlerde başlayacak.

Her sezonda farklı farklı korku konseptlerini bünyesinde buluşturan American Horror Story, daha önce Cadılar Meclisi, Tımarhane, Otel, Kült ve Kıyamet gibi temaları işlemişti.

9 bölümden oluşan ve Kasım 2019’da final yapan 9. sezon ise korku sinemasının “A Nightmare on Elm Street”, “Children of the Corn” ve “Friday the 13th: The Final Chapter” gibi kült filmlerle parladığı 1984 yılını odağına alıyordu.

- Reklam -

Dizinin 10. sezonunda hangi korku bölgelerine odaklanacağı henüz belli değil. Ancak geçen günlerde dizide yer alacak oyuncu kadrosu izleyicilerle paylaşıldı.

American Horror Story 10. Sezon Oyuncuları

American Horror Story dünyasında temalar değişse bile aynı oyuncuları farklı rollerde görmek bir alışkanlık haline geldi. 10. sezon da bu geleneği sürdürüyor.

Kathy Bates, Macaulay Culkin, Leslie Grossman, Billie Lourd, Sarah Paulson, Evan Peters, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross ve Finn Wittrock duyurulan isimler arasında. Bu oyunculardan Macaulay Culkin hariç hepsi, daha önceki AHS sezonlarında karşımıza çıkmış isimler.

American Horror Story 10. Sezon

- Reklam -

Macaulay Culkin ise pek çok sinemasevere yabancı gelmeyecek bir isim. Kendisini 1990 tarihli Home Alone (Evde Tek Başına) filmindeki Kevin rolüyle tanımaya başladık. Dollface, Changeland ve Half in the Bag aktörün yeni işleri arasında yer alıyor.

American Horror Story 10. Sezon Konusu Henüz Belli Değil

Dizinin yeni teması henüz paylaşılmadı. Son olarak bizleri 80’li yıllara götüren ve eleştirmenlerden oldukça olumlu puanlar alan yapımda; yeni sezon konusu henüz duyurulmuş değil. Ancak dizinin Mart 2020 itibarıyla çekimlerinin başlayacak olması ve oyuncu tanıtımlarının ortaya çıkması ile AHS diyarında işler yavaş yavaş hareketlenecektir.

Yine FX ekranlarında izleyiciyle buluşacak American Horror Story 10. sezonunun yayın tarihi de şimdilik açıklanmış değil.

American Horror Story 10. Sezon

Brad Falchuk ve Ryan Murphy ikilisi tarafından yaratılan dizi, geçen aylarda 3 sezon onayı daha almıştı. Hayranlar 11, 12 ve 13. sezonlarla AHS evrenindeki maceraların devamına tanıklık edecek. Dizinin toplamda en az 20 sezon sürmesi planlanıyor.

Peki sizce yeni sezonun teması ne olacak? Açıklanan kadroyu nasıl buluyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* The Witcher Dizisinde Vesemir Rolü Belli Oldu

Kaynak: Popbuzz

Elif Şeyda Doğan

Eylül 1994’te Ankara’da doğdum. İzmir’de büyüdüm. İstanbul'da yaşıyorum. İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Anabilim Dalında doktora yapmaktayım. Öykü yazıyorum. İki kişi olarak CosmicZion Zine (czz) adlı fantastik edebiyat, uzay ve mitoloji fanzinini çıkartmaktayız.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tüm Kapıları Kilitle - Riley Sager

Riley Sager’ın Gerilim Romanı “Tüm Kapıları Kilitle” Raflarda

ultraman marvel

Ultraman, Marvel Evreni’ne Katılıyor: Japon Süper Kahraman Takviyesi