in

American Horror Story’nin 11. Sezonu Tanıdık İsimleri Geri Getirecek

American Horror Story 11. sezon oyuncu kadrosu ortaya çıktı. Dizinin yeni bölümleri Zachary Quinto ve Billie Lourd gibi isimleri geri getirmeye hazırlanıyor.

American Horror Story 11. sezon oyuncu kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

American Horror Story 11. sezon oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Uzun soluklu dizinin yeni bölümleri Zachary Quinto, Billie Lourd ve Patti LuPone gibi önceki sezonlardan tanıdık isimler bir kez daha yer alacak.

American Horror Story, Murder House adlı ilk sezonuyla 2011’de FX’te yayınlanan bir korku antolojisi televizyon dizisi olarak biliniyor. Bazı sezonlar diğerlerinden daha iyi karşılanmış olsa da, dizi genel olarak olumlu eleştiriler aldı. AHS, her sezon kendine has yeniliklerle çıktığı için izleyiciler ve eleştirmenler arasında popülerliğini koruyor. 2011’den bu yana dizi, toplam 94 Emmy adaylığı ve 9 Altın Küre adaylığı dahil olmak üzere düzinelerce ödül kazandı.

Antoloji gösterileri daha önce yapılmış olsa da American Horror Story, dizinin her sezonunun bağımsız olması bakımından benzersiz bir yer tutuyor. Her sezon farklı karakterleri ve hikâyeleri takip etse de, hepsi bir şekilde birbirine bağlantılı olabiliyor. Dizide yer alan oyuncular da birden fazla sezonunda farklı karakterleri canlandırarak görünmeye devam ediyorlar. Örneğin Sarah Paulson, American Horror Story’nin 9 sezonunda, Murder House karakteri Billie Dean Howard’ın 5. ve 8. sezonlarda kısa bir görünümü dışında, her seferinde farklı bir karakteri canlandırdı. Evan Peters, Jessica Lange ve Kathy Bates da aynı şekilde farklı karakterleri canlandırdı. 11. sezon ufukta belirirken, sonraki bölümler için hangi tanıdık yüzlerin geri döneceği hayranlar arasında en merak edilen konulardan biriydi.

- Reklam -

American Horror Story 11. Sezon Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

American Horror Story 11. sezon oyuncu kadrosu

American Horror Story 11. sezon çalışmalarıyla birlikte, kaynaklar Deadline’a önceki bazı favori isimleri geri döneceğini söylüyor. Liste Zachary Quinto, Billie Lourd, Patti LuPone ve Isaac Powell’ı içeriyor. Tanıdık isimler Sandra Bernhard, Joe Mantello ve Charlie Carver da dahil olmak üzere diziye yeni eklenen isimlerle birlikte geri dönecekler. Lourd, Powell, Bernhard ve Carver, bu hafta New York City’de 11. sezonunun çekim sahnelerinde görüldü. FX kanalı ise şimdilik bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı.

- Reklam -

Ocak 2020’de 13 sezon için onay alan yapımın bu sezonla birlikte en az 2 sezon daha süreceği biliniyor. 11. sezonun adı, konusu ve teması sıkı bir şekilde gizli tutulmuş olsa da, 1970’lerde veya 80’lerde geçeceği, yani 9. sezonun 1984’üne benzer bir zaman dilimini kapsayacağı yönünde spekülasyonlar yapıldı. Ancak elbette şu an için bu konuda resmi bir açıklama yok.

American Horror Story’nin 11. sezonundan beklentileriniz neler? Dizinin gittiği yön hakkında mutlu musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

netflix oyun servisi verileri

Netflix’in Oyun Servisi Beklenen İlgiyi Bulamadı: Neredeyse Kimse Oynamıyor

Müze Bekçisi - Howard Norman

Howard Norman’ın Nazi Gölgesinde İmkânsız Bir İlişkiyi Anlattığı “Müze Bekçisi” Romanı Yeniden Türkçede