in

American Horror Story Yan Dizisine Kavuşuyor

American Horror Story yapımcısı, her bölüm farklı hikâyelerin işleneceği American Horror Stories adındaki yan diziyi duyurdu.

American Horror Story Spinoff
- Reklam -
- Reklam -

Koronavirüs salgını sebebiyle birçok yapım çekimlerine ara vermek durumda kalmış olsa da yeni projeler hız kesmiyor. Bu seferki müjdeli haber American Horror Story cephesinden geldi. Bildiğimiz üzere American Horror Story evreni her sezonla birlikte genişleyip hayran kitlesini arttırmaya devam ediyor. Seriye yeni karakterler ve hikayeler eklendikçe evrenin derinleştiğini de anlayabiliyoruz. AHS’ye yeni bir soluk getirecek olan ve FX bünyesinde yapılması planlanan yan dizi (spin-off) yapımın müjdesi ise yapımcı Ryan Murphy tarafından verildi.

Pazartesi sabahı Ryan Murphy, oyuncularla bir araya gelerek Zoom adlı konferans uygulaması üzerinden konuştukları bir fotoğraf paylaştı. Ekibin toplanmasıyla birlikte yapımcı, American Horror Stories adını taşıyacak yeni bir yapım üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Yeni yapımda her bölüm birer saat olacak ve kendine özgü hikâyeler içerecek. Diğer bir deyişle, alışık olduğumuz American Horror Story kurgusundan farklı bir düzen göreceğiz. Yapım, FX bünyesinde çekilecek olsa bile kanalda mı yoksa dijital platformlarda mı yayınlanacağına dair belirtilmiş bir bilgi mevcut değil.

- Reklam -

American Horror Story Spin-off’unda Her Bölüm Bağımsız Bir Hikâye Anlatılacak

Ryan Murphy, paylaştığı Instagram gönderisinde şunları yazdı:

“Eski günleri yad ediyoruz. Çekeceğimiz spin-off yapımın adı “American Horror Stories” (bir saatlik bölümlerden oluşan) olacak. Çekimlere ne zaman başlayabileceğimizi ve başka bilgileri veremiyorum. Harikaydı, onlarla görüşebildiğim için mutluyum. Herkesi özledim.”

American Horror Story 10. sezon bölümlerinin FX kanalında güz döneminde yayınlanması bekleniyor. Fakat koronavirüs salgını sebebiyle bu yaz başlaması planlanan çekimlerin ertelenme ihtimali oldukça yüksek. Ayrıca, yeni yapımın ana serideki gibi gizem unsurları içerip içermeyeceği de merak konusu.

- Reklam -

Ana seri için olaylar ne şekilde ilerlerse ilerlesin, çekimler başladığında spin-off seri için yeni bölümler hazırlamak çok daha kolay olacaktır. Her bölüm farklı hikâyeden oluşacağı için çeşitli karakterler ve mekanlar görmemiz olası. Bu da oyuncuların yeni seride sürekli kalmayacağı anlamına geliyor.

American Horror Story

Hayranların yeni sezonunu merakla beklediği American Horror Story’nin spin-off yapımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Her bölümde farklı bir hikâye işlenecek olması sizce seriye gerçekten de yeni bir soluk getirecek mi? Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.


* What We Do in the Shadows 2. Sezona İlk Bakış

Kaynak: Comic Book

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Soultake Soultake dedi ki:

    Çok sevdiğim bir dizi ama buna gerek var mıydı emin değilim

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Carl Sagan Karanlık Bir Dünyada Bilimin Mum Işığı

Carl Sagan’ın Karanlık Bir Dünyada Bilimin Mum Işığı Kitabı Yeniden Türkçede

Stargirl 1. Sezon DC Universe

Stargirl 1. Sezon Öncesi Son Fragman Yayında