in

Ryan Murphy, American Horror Story Sonrası Aşk ve Spor Hikâyelerini Anlatacak 2 Yeni Seri Hazırlıyor

Ryan Murphy, American Horror Story ile kurduğu dizi evrenini American Love Story ve American Sports Story ile genişletiyor.

American Love Story sports ryan murphy
- Reklam -
- Reklam -

Ryan Murphy yeni projelerini duyurdu. American Horror Story ile 10. sezona ulaşan bir korku antolojisi hazırlayan Murphy, şimdi yeni spin-off’lar ile evrenini genişletmeyi planlıyor. American Love Story ve American Sports Story geliyor.

İlk sezonu 2011 yılında yayınlanan American Horror Story, her sezon farklı korku öyküleri anlatan hacimli bir antoloji olmayı başardı. Şu sıralar Double Feature temalı 10. sezon için geri sayımı sürdüren seri; pandemi döneminde American Horror Stories adlı bir de yeni yan diziye kavuşmuştu.

Öte yandan suç hikâyelerine odaklanan American Crime Story de 2016 yılından beri izleyicilerin karşısına çıkmayı sürdürüyor. Görünüşe göre Ryan Murphy’nin yeni seriler üretme konusundaki ısrarı devam ediyor. Ünlü yapımcı, Televizyon Eleştirmenleri Derneği’nin etkinliğinde yine FX ekranlarına gelecek 2 yan dizi hakkında detaylar verdi.

- Reklam -

American Love Story ve American Sports Story Dizileri Geliyor

Seriler isimlerinden de anlaşılacağı gibi aşk hikâyeleri ve spor olaylarına odaklanacak. American Love Story dünyaca bilinen, kapsamlı gerçek aşk hikâyelerini konu alacak. Dizinin ilk sezon teması da belli olmuş durumda. İlk sezonun hikâyesinde John F. Kennedy Jr. ile Carolyn Bessette’nin çalkalantılı ilişkisi işlenecek. Çiftin evliliği, Amerikan medyası tarafından ciddi şekilde yıpratılmıştı. Bununla birlikte politik kariyerlerin getirdiği baskılar ve aile içi uyumsuzluk da işleri farklı boyutlara taşımıştı.

american love story John F. Kennedy Jr Carolyn Bessette

American Sports Story de her sezon farklı bir spor figürünü odağına alacak. Öyküler, birden çok bakış açıları ile işlenecek. Serinin ilk sezonu ilhamını Gladiator: Aaron Hernandez and Football Inc adlı podcast’ten alıyor. Amerikan futbol ligi NFL’in süper yıldızı Aaron Hernandez’in, intihara giden inişli çıkışlı hayatı konu alınacak. Yapımın senaristliğini Stuart Zicherman üstlenecek.

- Reklam -

American Crime Story 4. Sezon Konusu da Belli Oldu

The Americans’ın suç dizisi Crime Story’nin 4. sezon konusu da Murphy’nin açıklamaları ile netleşmiş oldu. Yeni sezonun teması Studio 54 olarak açıklandı. Meşhur gece kulübü işletmecileri Steve Rubell ve Ian Schrager’ın vergi kaçakçılığına odaklanan bölümler için henüz tarih verilmiş değil.

Siz bu hamleleri nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Pink News

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

vakıf dizi incelemesi

Vakıf’tan Resmi Fragman: Dr. Hari Seldon’un İnancı İnsanlığı Kurtaracak mı?

Anthony Mackie Captain America 4

Anthony Mackie’nin Captain America 4 ile Geri Döneceği Kesinleşti