in

Amerikan Tanrıları Dizisinden Yeni Fragman!

Neil Gaiman’ın kült eserinden uyarlanan ve 30 Nisan’da başlayacak olan Amerikan Tanrıları dizisinden yeni bir fragman daha yayınlandı.

amerkan tanrilari fragman
- Reklam -
- Reklam -

Amerikan Tanrıları‘nın televizyon uyarlamasının başlamasına bir buçuk ay kalmışken Starz yeni bir fragman yayınlayarak bizleri iyice heyecanlandırdı. Aslında dizininin ilk gösterimi birkaç gün önce SXSW Festivali’nde yapılmıştı, hatta bu festivalde oyuncu kadrosunun önemli bir kısmının katıldığı yaklaşık yarım saatlik bir panel de gerçekleştirdiler. Ancak bizim ilk bölümü izlemek için 30 Nisan‘a kadar beklememiz gerekiyor.

Yayınlanan fragmanda eski ve yeni tanrılar arasındaki savaşa odaklanılmış ve bu tanrıların birçoğuna da görüyoruz (gözlerim Gillian Anderson’un Medya’sını aramadı değil). Ve fragmanın en sonunda deniyor ki: “Kazan ya da kaybet, olağanüstü olacak.”

Buyrun Amerikan Tanrıları dizisinin yeni fragmanı:

- Reklam -

YouTube video

- Reklam -

Dizi hakkında şimdiye kadar öğrendiğimiz bilgileri de bu haberimizden okuyabilirsiniz.

Burak Mermer

1993’te Sivas'ta doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu, ODTÜ Bilim ve Teknoloji Politikası Çalışmaları'nda yüksek lisans öğrencisi. Edebiyatı, sinemayı ve bilgisayar oyunlarını çok sever. Hayatın anlamının Radiohead şarkılarında gizli olduğuna inanmakta, başka dünyalara duyduğu tutku sayesinde yaşamayı sürdürmektedir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

John Cheever Guz Nehri

John Cheever’ın Güz Nehri’nde Yıkanmak İçin En Doğru Yaştayım

karanlikta fisildayan ust

Lovecraft’ın Karanlıkta Fısıldayan Öyküsü Raflarda