in ,

Yıldız Savaşları Dizisi “Andor”un Son Fragmanı Yayınlandı

Andor dizisinin final fragmanı yayınlandı. Yeni Star Wars dizisi, Rogue One karakterini Disney Plus ekranlarına taşımaya hazırlanıyor.

Andor fragmanı yeni star wars dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Andor dizisi için son fragman, D23 Expo etkinliğinde yayınlandı. Yeni Star Wars dizisi, diğer tüm yapımlarda olduğu gibi Disney Plus üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Lucasfilm, Disney’in D23 Expo etkinliğinde en yeni dizisi Andor’u da pas geçmedi ve hayranlara yeni görüntüler sundu. Spin-off serisi, Rogue One: A Star Wars Story’nin öncülü olarak hizmet ediyor ve Diego Luna Cassian Andor rolüne odaklanıyor. Dizinin en az iki sezon süreceği daha önceden doğrulanmıştı. Maceranın ilk sezonu Rogue One’dan beş yıl önce geçiyor ve Cassian’ın küçük bir hırsızdan, sonunda hayatını davaya adayan bir İsyancı casusa dönüşümünün ilk adımlarını anlatıyor.

Andor fragmanı yeni star wars dizisi

- Reklam -

Cassian, Andor’un baş karakteri ve birincil odak noktası olsa da, gelen reklamlar ile dizide çok daha fazlasının olacağı anlaşıldı. Bu sadece Cassian’ın kendisi için bir başlangıç hikâyesi değil. Aynı zamanda hırçın bir grup özgürlük savaşçısının, saltanatlarının zirvesinde İmparatorluğa karşı geri çekilmeye başlamasını ve Asi Birliği’nin kökenlerini de sergilemeye hazırlanıyor. Mon Mothma ve Saw Gerrera gibi karakterler şimdiye kadar yayınlanan fragmanlarda gösterildi ve Andor’daki kilit rollerine işaret edildi. Gösterinin galası yaklaşırken Lucasfilm bu pazarlama stratejisini sürdürmeye devam ediyor.

Lucasfilm’in Disney’in D23 Expo etkinlikleri sırasında, ilk sezon başlamadan önceki son resmi fragmanı da paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Andor Dizisinden Son Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Yeni fragman Stellan Skarsgård’ın canlandırdığı Luthen Rael karakterinin İsyanın arkasındaki itici güçlerden biri olarak gösteriyor. İlginç bir şekilde Mon Mothma bile olası sonuçlarla ilgili endişelerini dile getirerek yaptıklarından şaşkına dönmüş görünüyor. Bu durum, ikisi arasında büyüleyici bir dinamiğe işaret ediyor ve gelecekteki Rebellion lideri Mon Mothma’yı yeni bir ışık altında gösteriyor. Karakter ilişkilerine ek olarak en yeni Andor fragmanı, İsyancıların İmparatorluğun gücüne karşı koyarken, aksiyon dolu sahneleri de göstermekten geri durmuyor.

Rogue One, diğer Star Wars projelerine kıyasla daha koyu, daha sert tonuyla dikkat çekiciydi ve görünüşe göre dizi de bu estetiği içeriyor. Yeni Yıldız Savaşları macerası, ilk 3 bölümüyle 21 Eylül’de Disney Plus kütüphanesindeki yerini alacak.

Andor’un son fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

willow yeni fragman lucasfilm

Lucasfilm’in Fantastik Macera Dizisi “Willow” için Yeni Bir Fragman Yayınlandı

National Treasure: Edge Of History fragman

Büyük Hazine Evreninde Geçecek Disney+ Dizisi “National Treasure: Edge of History”den Yeni Fragman