in ,

Star Wars’un Yeni Dizisi “Andor”dan İkinci Fragman: Yıldız Savaşları Evreni Genişliyor

Andor dizisinden yeni fragman geldi. Disney Plus üzerinden izleyici ile buluşmaya hazırlanan yeni Star Wars dizisi, Rogue One karakteri Cassian Andor’a odaklanıyor.

Star Wars Andor Dizisi Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars dizisi Andor için yeni bir fragman daha yayınlandı. Diego Luna’nın canlandırdığı Rogue One karakteri Cassian Andor’u canlandırdığı en yeni Yıldız Savaşları dizisi, önümüzdeki ay Disney Plus üzerinden yayınlanacak.

Rogue One’dan beş yıl önce geçen dizi, Cassian’ın Ölüm Yıldızı planlarını çalmak için hayatını feda eden, kendini adamış bir Asi’ye nasıl dönüştüğünün hikâyesini anlatıyor. Dizide Diego Luna’ya ek olarak Genevieve O’Reilly, Adria Arjona, Stellan Skarsgård ve birçok isim yer alacak. Yapım, daha şimdiden 2. sezon onayı aldı.

Lucasfilm, geçen mayıs ayında Star Wars Celebration etknlikleri sırasında ilk Andor fragmanını yayınlayarak hayranların dizide nasıl bir şey bekleyeceğine dair ilk bakışı sundu. İlk teaser, İmparatorluğu güçlerinin zirvesindeyken ve savaşmayı umut eden yeni bir İsyan’ı tasvir eden Rogue One’ı anımsatan destansı bir savaş dramasının tonunu belirledi. Görüntüler, yaklaşan dizi için heyecan yarattı ve izleyicilerin daha fazlasını istemesine neden oldu. Şimdi, dizinin yayınlanmasından sadece birkaç hafta önce resmi fragmanı da paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Andor Dizisi Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni fragmanda en çok dikkat çeken konu, Andor’un kapsamının ne kadar büyük olabileceği ihtimali. Bu yeni bakışla birlilkte, Cassian’ın başlangıç ??hikâyesinin daha büyük bir resmin başlangıcına evrileceği söylenebilir. Bir bütün olarak dizi, Mon Mothma’nın İmparatorluk Senatosu’ndaki manevraları ve Luther Rand’ın dava için savaşmak için insanları (Cassian dahil) işe almasıyla kanıtlandığı gibi, Asi İttifakının kökenleriyle de ilgili.

Yeni fragmanın yanı sıra diziden bir poster de paylaşıldı. Hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

- Reklam -

Star Wars Andor Dizisi Poster

Dizinin ilk bölümü normalde 31 Ağustos 2022 tarihinde yayınlanacaktı. Ancak yeni fragmanla birlikte çıkış tarihi 21 Eylül 2022’ye ertelendi. Hayranlar bu tarihte 3 bölüm birden izleme şansına erişecekler. Bu değişikliğin neden yapıldığı ise henüz bilinmemekte. Dizinin toplam 12 bölümden oluşacağı da biliniyor.

Andor için yayınlanan ikinci fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

genç amazon yüzüklerin efendisi dizisi amazon

Amazon’un The Rings of Power Öncesi Aragorn’un Gençliğine Odaklanan Dizi Fikrine Çalıştığı Doğrulandı

Deniz Eldam - Bunu Kimseye Anlatma

Deniz Eldam’ın İlk Öykü Kitabı “Bunu Kimseye Anlatma” Çıktı