in ,

Engin Günaydın’ın Başrolünde Yer Aldığı Netflix Dizisi “Andropoz”dan Fragman

Andropoz fragmanı yayınlandı. Engin Günaydın’lı Netflix Türkiye dizisi, izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor.

Andropoz fragmanı netflix türkiye
- Reklam -
- Reklam -

Andropoz fragmanı paylaşıldı. Netflix Türkiye, yeni bir yerli proje ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Projenin başrolünde Engin Günaydın yer alırken yapımın yönetmenliğini Taylan Biraderler üstleniyor.

Netflix Türkiye, 2018’de Hakan: Muhafız (The Protector) ile başladığı yerli içerik akışına 4 yılda birçok proje sığdırdı. Bir Başkadır gibi ses getiren dizilerin yanı sıra, eleştirmenlerden olumsuz puanlar alan da pek çok yapım platformda yer buldu.

Şimdi ise başrolünde 50 yaşındaki deneyimli aktör Engin Günaydın’ın yer aldığı Andropoz dizisi için son viraj alınmış durumda.

- Reklam -

Andropoz Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapımın senaryosunu, başrol Engin Günaydın kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunu Yağmur ve Durul Taylan paylaşıyor. Dizi, orta yaş bunalımına giren bir adamın yaşadığı değişim hikâyesini takip ediyor.

Vavien, Yeraltı, 10 Bin Adım ve Avrupa Yakası gibi yapımlarla tanınan Engin Günaydin’ın bu defa hem oyuncu hem de senarist olarak görev aldığı projede Günaydın’a Tamer Karadağlı, Derya Karadaş ve Turgut Tunçalp gibi isimler eşlik ediyor.

Andropoz fragmanı netflix

Yapımın oyuncu kadrosundaki diğer sanatçılar arasında ise Gülçin Santırcıoğlu, Şebnem Hassanisoughi, Yuliia Sobol, Doğa Zeynep Doğuşlu, Ergin Torun ve Melissa & Merih Dilber yer alıyor.

Andropoz Dizisi Konusu Hakkında Kısa Kısa Bilgi

Dizinin konusu kısaca şu ifadelerle aktarılıyor:

- Reklam -

50’li yaşların başındaki Marmarisli, evli ve iki çocuk babası, tuhafiyeci Yusuf; günbegün yaşlanmayı kafaya takan bir adama dönüşüyor. Dış görünüşünü ve hayat tarzını değiştirmek isteyen karakter, deniz kenarındaki bir eve taşınmak.

Anlatı, Yusuf’un hayallerindeki evi almak için giriştiği mücadele sırasında kız kardeşi ve eniştesi ile olan ilişkilerini masaya yatırırken diğer taraftan da Yusuf’un satın almak istediği evin sahibi Mahmut Timuçin’in zengin dünyasının karanlık taraflarına da mizahi bir dille ele alıyor.

Azizler, Jin, Prensesin Uykusu, Vavien, Hayat Var, Üç Maymun ve İklimler gibi yapımların ardındaki İmaj‘ın yapımcılığını üstlendiği dizi önümüzdeki ay izleyicilerle buluşacak.

Andropoz fragmanı engin günaydın

Dizinin yönetmenliğini üstlenecek Taylan Biraderler daha önce Vavien, Küçük Kıyamet, Alacakaranlık, Sır Dosyası, Muhteşem Yüzyıl ve Vatanım Sensin gibi projelerde görev almışlardı.

Andropoz dizisi 7 Ekim 2022 tarihi itibarıyla Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Siz yeni Netflix Türkiye dizisi Andropoz hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Reservation Dogs 3. sezon onayı

Taika Waititi’nin “Reservation Dogs” Adlı Dizisi 3. Sezon Onayını Aldı

Her Şeyi Gören Adam - Deborah Levy

Booker Finalisti Deborah Levy’nin Geçmişin Hayaletlerini Peşine Takan Romanı “Her Şeyi Gören Adam” Türkçede