in

Fringe Yıldızı Anna Torv, The Last of Us Dizisinin Kadrosuna Katıldı

Fringe ve Mindhunter yıldızı Anna Torv, HBO’nun merakla beklenen dizisi The Last of Us’ın kadrosuna katıldı. Ünlü oyuncu, Tess karakterini canlandıracak.

Fringe Anna Torv The Last of Us
- Reklam -
- Reklam -

Anna Torv, The Last of Us dizisi kadrosuna katıldı. Fringe ve ve Mindhunter gibi sevilen yapımlarda aldığı rollerle tanınan ünlü oyuncu, HBO kanalı tarafından hazırlanan dizi uyarlamasında Tess karakterine hayat verecek.

Sony’nin PlayStation için hazırladığı ve ilk olarak 2013 yılında karşımıza çıkan The Last of Us, çıktığı gibi oyuncular arasında popüler hale gelmiş bir oyundu. Ardından çıkan 2014’teki ek paket Left Behind, Remastered ve son olarak 2020 yılında yayınlanan The Last of Us Part II ile hayran kitlesi genişlemeye devam etti. İlk oyunu ile adından bugün bile çokça söz ettiren yapım, ikinci oyunu yayınlanmadan hemen önce HBO kanalına özel bir dizi yapılacağı sürpriziyle karşımıza çıktı.

Oyunun öyküsünü daha da genişletecek olan dizi uyarlamasının başında Chernobyl’in yaratıcısı Craig Mazin ve oyunun senaristi Neil Druckmann bulunuyor. Ayrıca yine Chernobyl dizisinde yönetmenlik yapmış olan Johan Rench’in de dizi uyarlamasının pilot bölümlerini yöneteceği biliniyor.

- Reklam -

Bu yılın başlarında gelen haberle birlikte dizinin ana iki karakterinin oyuncuları da belli olmuştu. Her ikisi de aynı kanalda yayınlanan Game of Thrones’ta yer alan Bella Ramsey ve Pedro Pascal, Ellie ve Joel’u canlandıracak oyuncular olarak açıklanmışlardı. Geçen günlerde gelen haberle birlikte, dizinin bütçesinin HBO’ya Game of Thrones’tan daha da pahalıya patlayacağı belirtilmişti.

Anna Torv, The Last of Us Dizisinde Tess’i Canlandıracak

Anna Torv The Last of Us Mindhunter HBO

Dizinin bütçesinin HBO’nun en sevilen yapımını geçip geçemeyeceği henüz belli olmasa da, oyuncu kadrosunun gittikçe sağlamlaştığı bir gerçek. Deadline’ın haberine göre, özellikle J.J. Abrams imzalı Fringe ve David Fincher imzalı Mindhunter gibi diziler ile tanınan ünlü oyuncu Anna Torv da, The Last of Us’ın oyuncu kadrosuna katıldı. Oyuncu, Joel ve Ellie’ye yardım eden ve oyundaki rolüyle önemli bir yer tutan Tess adlı karakteri canlandıracak. Oyunu oynayanların hatırlayacağı üzere Joel’in Tess ile yakın bir ilişkisi var. Her ikisi de oyunun başlarında askerileştirilmiş bir karantina bölgesinde birlikte kalıyordu.

- Reklam -

Üçlü dışında dizide rol alacağı bilinen farklı isimler de var. Joel’in küçük kardeşi Tommy rolünde Gabriel Luna, Ateş Böcekleri grubunun lideri Marlene rolünde Merle Dandridge, Joel’in 14 yaşındaki kızı Sarah rolünde Nico Parker, Frank rolünde Murray Bartlett, Bill rolünde Con O’Neill ve son olarak oyunlarda Tommy’nin sesi olan Jeffrey Pierce da kadroda yer alacak.

Çekimleri yakında Kanada’da başlayacak olan dizinin yayın tarihi ise henüz belli değil.

Anna Torv’u da oyuncu kadrosuna katmasıyla The Last of Us’ın nasıl bir uyarlama olacağını düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kuantum Uzayı - Jim Baggott | Haftanın Kitabı #183

Kuantum Uzayı – Jim Baggott | Haftanın Kitabı #183

Kuzeyli Metal Gruplarına Ne Kadar Hakimsiniz? [TEST]

Kuzeyli Metal Gruplarına Ne Kadar Hakimsiniz? [TEST]