in ,

Adult Swim Animasyonu “Aqua Teen Hunger Force” 12. Sezon ile Geri Dönüyor

Aqua Teen Hunger Force 12. sezon onayı aldı. Adult Swim’in uzun soluklu animasyon dizisi 8 yıllık aranın ardından yoluna devam ediyor.

Aqua Teen Hunger Force 12 Sezon Onay
- Reklam -
- Reklam -

Aqua Teen Hunger Force 12. sezon ile yola devam kararı aldı. Adult Swim, popüler animasyon serisiyle macerayı sürdürecek. Dave Willis ve Matt Maillero’nun yapımcılığını üstlendiği animasyonun yeni bölümleri HBO Max üzerinden izleyiciyle buluşacak.

Adult Swim kanalı son zamanlarda oldukça hareketli günlerden geçiyor. Stüdyonun en popüler yapımları arasında yer alan Rick and Morty’nin ortak yaratıcılarından Justin Roiland ile yollar ayrılmıştı. Sevilen dizinin en az 3 sezon daha seslendirmen ve senarist Roiland olmadan yoluna devam edeceği kaydedilse de bazı hayranlar yapımın geleceğine dair umutlu değil.

Bu haberden sonra Adult Swim hayranlarını sevindiren bir gelişme daha paylaştı. 2000 yılında macerasına Cartoon Network’te başlayan ve 2015 yılında Adult Swim’de noktalanan Aqua Teen Hunger Force’un yeni sezonu izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Kendisinden sonra gelen ve aynı platformda yayınlanan birçok animasyona ilham kaynağı olan yapım, dünya çapında geniş bir izleyici kitlesi bulmayı başarmıştı. Hayranları sevindiren haber HBO Max üzerinden yayınlanacak Aqua Teen Forever: Phantasm isimli filminin çıkışının açıklanmasından kısa süre sonra geldi.

- Reklam -

Aqua Teen Hunger Force Yeni

Serinin yaratıcıları Maillero ve Willis yeni sezon duyurusunda yaptıkları ortak açıklamada şunları söyledi:

“Yeni jenerasyon hayranlara şimdiye değin kurulmuş en etkileyici markayı sunmaktan ve daha fazla Aqua Teen Hunger bölümüyle genişletmekten dolayı oldukça heyecanlıyız.

“Tebrikler! Aqua Teen Forever: Phantasm’ı uzun bir süre boyunca ebeveynlerinizin ödediği bir platformda bedavaya izlemek için beklediniz. Şimdi ise herkesin konuştuğu, herkes derken özel Twitter hesaplarımızdan bahsediyorum tabii ki, o özel projeye geçme vakti. İzlenecek çok şey var. Derin bir nefes alın ve sadece Aqua Teen’e odaklanın. Diğer her şeyi silin.”

Aqua Teen Hunger Force 12. Sezon için Çıkış Tarihi Belirtilmedi

Üç fast food ürünlerinin garip ve heyecan dolu maceralarını ekrana getiren dizi Frylock isimli oldukça zeki bir patates kızartması, Master Shake isimli bencil bir milkshake ve oldukça sevecen bir köfte olan Meatwad’ın etrafında şekilleniyor. Üçlüye maceraları sırasında ise komşuları olan Carl Brutananadilewski eşlik ediyor.

- Reklam -

Aqua Teen Hunger Force 12 Sezon Onayı

Yeni sezonun duyurulmasıyla birlikte 12. sezona dair bazı görseller de paylaşıldı. Aqua Teen Hunger Force 12. sezon için ise henüz bir çıkış tarihi ve yeni maceraların detaylarına dair bilgi paylaşılmadı.

Aqua Teen Hunger Force 12 Sezon

Aqua Teen Hunger Force 12. sezon için sizin bekelntileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden bizleri takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Shazam 2 fragmanı

Shazam!’in Devam Filmi “Fury of the Gods” için Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

Percy Jackson Dizi Zeus ve Poseidon

Percy Jackson Dizisinde Zeus ve Poseidon’u Oynayacak İsimler Belli Oldu