in

Mehmet Günsür ve Aslı Enver’li Disney+ Dizisi “Arayış”a İlk Bakış

Arayış dizisi ilk bakış görselleri paylaşıldı. Başrollerinde Mehmet Günsür ve Aslı Enver’in yer aldığı Disney+ dizisini Emin Alper yönetiyor.

Arayış Dizisi İlk Bakış Görselleri Yayında
- Reklam -
- Reklam -

Arayış dizisi için ilk bakış görselleri paylaşıldı. Disney+ üzerinden yayınlanacak olan yapımın başrollerinde Mehmet Günsür ve Aslı Enver yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise son olarak Kurak Günler yapımıyla adından söz ettiren ödüllü yönetmen Emin Alper bulunuyor.

Geçen sene 14 Haziran’da ülkemizde yayın hayatına resmen başlayan Disney Plus Türkiye, yerli içeriklere ağırlık vermeye devam ediyor. Kaçış ile başlayan süreç sonrası sadece iki ayda 2 milyon aboneye ulaşan platform bugüne dek Gülse Birsel, Şahan Gökbakar ve Yılmaz Erdoğan gibi en bilindik isimlerle de çalıştı. Son olarak başrolünde Haluk Bilginer’in yer aldığı ve ilk olarak puhutv’de yayınlanan Şahsiyet’in de 2. sezon yayın haklarını satın alan Disney+ Türkiye, şimdi de başrolünde iki ünlü oyuncunun yer aldığı bir diziyle daha hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Geleceği geçen yılın ortalarında duyurulan Arayış dizisi için nihayet ilk bakış görselleri Disney Plus tarafından paylaşıldı. Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizi özgün bir senaryoya dayanıyor. Senarist koltuğunda Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel yer alıyor. Nükhet Bıçakçı özellikle daha önce Babil, Fi, Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve Küçük Sırlar gibi dizilerin senaryosu ile tanınıyor. Bıçakçı aynı zamanda kadrosunda Aslı Enver’in de yer aldığı Kavak Yelleri dizisinin de yazarlığını yapmış bir isim.

- Reklam -

Ödüllü yönetmen Emin Alper’in yönettiği dizide Mehmet Günsür ve Aslı Enver dışında Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi isimler yer alıyor. Gizemli bir adada, bir kadının kendini arayış hikâyesini konu aldığı belirtilen dizinin paylaşılan tanıtım yazısı ise şu şekilde:

“Nisan, hastalık, mutsuzluk ve yönünü kaybetmiş bir ruh olarak metropol hayatına sıkışmıştır. Bir şifa seansına katıldıktan sonra kaybolan arkadaşının izini sürerken, şüpheli bir tarikata ulaşır. Tarikatın vaadine karşın tüm şüphelerine rağmen kayıtsız kalamayan Nisan, gizemli bir adam olan Tufan’ın peşinden bilinmezliklerle dolu bir maceraya atılır. Metafizik, varoluş ve aşk temalarına odaklanacak olan dizi yakında Disney+ platformunda yayınlanacak.”

İşte Arayış Dizisi İlk Bakış Görselleri

Arayış Disney+ Dizisi Aslı Enver

Arayış Disney+ Dizisi Mehmet Günsür

- Reklam -

Arayış Disney+ Dizisi Aslı Enver

Arayış Disney+ Dizisi Mehmet Günsür

Disney Plus Türkiye Emin Alper dizisi

Aslı Enver yeni Disney Plus Türkiye dizisi

Arayış dizisinden beklentileriniz neler? Emin Alper’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve başrollerinde tanıdık yüzlerin yer aldığı yapımı izlemeyi düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Last of Us 2. Sezon Çıkış Tarihi

Bella Ramsey, “The Last of Us” 2. Sezonun Olası Çıkış Tarihi Hakkında İpucu Verdi

Dünyanın İlk Robot CEO'su Şirketini İleri Taşıyor

Çin Merkezli Oyun Şirketinin Başına Robot CEO Geçti: Şirketin Değeri 1 Milyar Doları Aştı