in

Archer 11. Sezon Çıkış Tarihi Ertelendi

Archer 11. sezon bölümleri Koronavirüs salgını nedeniyle belirsiz bir tarihe ertelendi. Dizinin yeni sezonunun mayıs ayında gelmesi bekleniyordu.

Archer 11. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Yetişkinlere yönelik animasyon dizileri arasındaki sağlam yerini koruyan Archer dizisi, 11. sezon çıkış tarihini ertelemek durumunda kaldı.

Archer 11. sezon bölümlerinin normal şartlar altında 6 Mayıs 2020 tarihinde yayınlanması bekleniyordu.

FX Networks yeni sezona dair yaptığı açıklamada, “FX’in Emmy Ödüllü animasyon komedi dizisi Archer’ın, üretim zorlukları ve zamanlama sıkıntıları nedeniyle 6 Mayıs’taki prömiyerini ertelediğini,” duyurdu. Dizinin yeni bölümleri için bir tarih verilmezken erteleme kararının “bu yılın son ayları”nı işaret ettiği öğrenildi.

- Reklam -

Archer 11. Sezon

Tüm dünyaya tokat gibi çarpan Koronavirüs pandemisi hayatı felç etmeye devam ediyor. Dünya genelinde 1.6 milyondan fazla insanı hasta eden ve 100 binden fazlasının da ölümüne neden olan Koronavirüs, pek çok yerde hayatı durma noktasına getirdi.

Archer 11. Sezon Bölümleri Belirsiz Bir Tarihe Ertelendi

Ülkeler olağanüstü hal ilan etti; sokağa çıkma yasakları geldi. İş yerleri kapanırken sinema ve televizyon yapımlarının prodüksiyonları da ertelendi. Görünüşe bakılırsa sevilen animasyon dizisi Archer da salgından nasibini alanlar arasında. Dizinin 11. sezon bölümleri belirsiz bir tarihe ertelendi.

Archer ve ekibinin uzaydaki maceralarını konu alan yapımda 10. sezon 31 Temmuz 2019’da yayınlanmıştı. Dizinin devam bölümlerinde ise Archer’ın komadan uyanacağı ve serüvenlere devam edeceği yapımcı Casey Willis tarafından açıklanmıştı.

Archer 11. Sezon

- Reklam -

Önceki üç sezonda Archer’ın 1940’lardaki Los Angelas yıllarına, 1930’larda Güney Denizleri günlerine ve son olarak da uzaydaki yıllarına odaklanmıştı.

Yapımda Sterling Archer karakterini H. Jon Benjamin, Lane Kane karakterini Aisha Tyler, Archer’ın annesini Jessica Walter, Carol Tunt karakterini Judy Greer, Cyril Figgis karakterini Chris Parnell, Pam Poovey karakterini Amber Nash, Ray Reedette karakterini Adam Reed ve Algernop Krieger karakterini de Lucky Yates seslendiriyor.

22 dakikalık bölümlerden oluşan yapımın sezon uzunlukları ise 8 ila 13 bölüm arasında değişiyor.

Archer dizisi Floyd County Productions’tan Matt Thompson ve Casey Willis tarafından 2009 yılında yaratıldı. FX dizisinin ilk 9 sezonuna Netflix Türkiye üzerinden ulaşmak da mümkün.

Peki siz bu yapımı takip ediyor muydunuz? Erteleme kararını nasıl karşıladınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* HBO, The Sopranos Dahil Efsane Dizilerini Ücretsiz Erişime Açtı

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hayvanlara Niçin Bakarız? John Berger

Hayvanlara Niçin Bakarız? İncelemesi: Kendimizden Uzaklaşmayı Başarmak

Aşk 101 Netflix Eşcinsel Karakter

Aşk 101 Dizisi Eşcinsel Karakter İddialarına Netflix Türkiye Yanıtı