in , ,

Archer 12. Sezon Fragmanı: Ödüllü Animasyon Komedi Dizisi Devam Ediyor

Archer 12. sezon fragmanı yayınlandı. The FX’in yetişkinlere yönelik aksiyon komedi dizisi 25 Ağustos’ta maceralarına devam ediyor.

Archer 12. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Archer 12. sezon için yeni bir fragman yayınlandı. The FX kanalının yetişkinlere yönelik animasyon dizisi, maceralarına kaldığı yerden devam ediyor.

Daha çok Frisky Dingo adlı 2006 yapımı işiyle tanınan Adam Reed tarafından hazırlanan Archer, ilk sezonu ile 2009 yılında izleyicilerin karşısına çıktı. Şimdiye kadar 11 sezon yayınlandı. Son sezonu geçen yıl yayınlanan Archer’ın, Koronavirüs nedeniyle yayın tarihinde de gecikmeler yaşandı.

2017 yılından beri kanalın FXX markalı ağlarında yayına devam eden Archer, Uluslararası Gizli Haberalma Servisi’nin (ISIS) New York bürosunda çalışan casus Sterling Archer’ın (H. Jon Benjamin) maceralarını anlatıyor.

- Reklam -

Animasyon dizisinin 11. sezonu Sterling Archer’ın uzun bir komadan uyanmasından sonrasını, casusluk teşkilatındaki maceralarını konu edindi. Ancak Archer için her şey hatırladığından daha farklıydı.

11. sezon sonrası geçen yılın ekim ayında da yeni bir sezon daha duyuruldu. 25 Ağustos 2021 tarihli Archer 12. sezon çıkış tarihi ise daha yakın zamanda doğrulandı. 12. sezonun ilk 2 bölümü 25 Ağustos’ta yayınlanmaya başlayacak. Kalan 6 bölüm ise daha sonra haftalık olarak yayınlanacak. Yani dizinin 12. sezonu toplamda 8 bölümden oluşacak.

Hayranların uzun süredir beklediği 12. sezon fragmanı da FX Network tarafından paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Archer 12. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yayınlanan yeni fragman ile Archer’ın bir kez daha dünyayı kurtarmaya nasıl da istekli olduğu görülüyor. Fragmanda iklim değişikliği, erotik şakalar, aksiyon dolu sahneler ve fiziksel mizah konuları bol bol yer alıyor. Ardından 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü FXX’te ve ertesi gün FX on Hulu’da sezon prömiyeri tarihiyle sona eriyor.

Archer, yıllar boyunca hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden övgü dolu yorumlar aldı. Ek olarak, gösteri diğer saygın ödüllerin yanı sıra dört Primetime Emmy Ödülü ve dört Eleştirmenlerin Seçimi Film Ödülü kazandı. Gösteri, pop kültürü referansları ve hızlı esprili diyaloglarıyla tanındı. Yaklaşan 12. sezon, eleştirmenlerin ve hayranların yıllardır çok keyif aldığı güçlü mizah anlayışıyla devam ediyor gibi görünüyor.

Peki ya sizler Archer’ın 12. sezon fragmanı hakkında neler düşünüyorsunuz? Dizinin şimdiye kadar yayınlanan diğer sezonlarını izlemiş miydiniz? Yeni sezon hakkındaki yorum ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Snowpiercer 4. sezon onayı

Snowpiercer 3. Sezon Gelmeden 4. Sezon Onayı Aldı

Melankolinin Anatomisi Robert Burton inceleme

Melankolinin Anatomisi İncelemesi: Robert Burton’dan İnsan Doğasının Derinlikleri